1 din 2
1
Sondaj
Vi se pare de rahat?
Da 20
Nu 14
Vreau doar să văd rezultatele... 13
Total voturi: 47
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Asistenţă iPhone la iStyle
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Mie mi se pare o “înşelătorie” pentru că aceste informaţii le primeşti gratuit sunând la Orange. (ca să nu mai vorbim de utilizarea internetului sau a acestui forum)

Aici sunt detaliile!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

hahaha…pentru asta exista macuser si apple.com…de ce nu m-am gandit sa fac eu chestia asta?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Ǻndяei - 14 Martie 2009 02:44 AM

Mie mi se pare o “înşelătorie” pentru că aceste informaţii le primeşti gratuit sunând la Orange. (ca să nu mai vorbim de utilizarea internetului sau a acestui forum)

Aici sunt detaliile!

Nu e nimic de rahat, e o firmă care-i propune clientului un preț, iar acesta acceptă sau nu. Același serviciuîl poate face altcineva gratis sau mai scump, asta e altă problemă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05
Ǻndяei - 14 Martie 2009 02:44 AM

Aici sunt detaliile!

Orange putem spune ca asigura un serviciu post vanzare - doar castiga bine din vanzarea iphonurilor.
Si in Germania, de pilda, sunt magazine pe internet - de ex Neckerman - in care platesti daca telefonezi sa intrebi ceva despre un produs; Nu am nici o tangenta cu istyle, dar poate asa incearca sa descurajeze pe aceia ce, de 10 ori pe zi, suna sa li se repete ce li s-a mai spu. iar salariul omului costa…
In plus, platesti si comoditatea si timpul castigat - e mai simplu sa iti spuna cineva pas cu pas, pe masura ce aplici ce iti spune el, decat sa astepti cate un raspuns la fiecare 1-2 minute, nu-i asa?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Loserii care nu au cont pe macuser.ro merită să dea 1RON/minut wink

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Stati asa mai oameni… aici nu e vorba de informatii!! Nu e un leu pe minut de convorbire telefonica, sunt activitati de service optional.
iStyle ajuta oamenii fizic sa faca toate operatiunile alea. Costa 1 leu pentru minutul de munca… si eu as trimite pe cineva cu un motorola sa-i transfere contactele din telefonul vechi fara Bluetooth pe un ifon. Daca au cablul potrivit pentru telefon si le salveaza ca .ics sa le importe si acasa… merita 15 lei sau cat i-ar lua. Daca fac si restore la telefoanele blocate in procesul de update sau jailbreak cu atat mai bine. Daca off the record mai upgradeaza si telefoane jailbreakuite (cu Pwnage) e chiar un deal bun (vezi numeroasele cazuri de telefoane urcate acolo unde nu mai pot fi folosite decat cu XSim).
In rest nu vad utilitatea, forumul sau cititul pe ecran e de ajuns.

Sunt singurul care nu vede nicaieri mentionat nimic de 1 leu/ minutul de convorbire telefonica???

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 31.05.07

depinde. de exemplu, magazinul unde lucrez eu este un authorized reseller, nu premium reseller. din acest motiv, comercializarea iphone-ului este interzisa. acesta se poate cumpara doar de la t-mobile si reprezentante t-mobile. ce face insa taranu? el intra la “epal” si isi cere drepturile, ca deh, “epal” face iphone-ul… DACA istyle vinde iphone-ul in mod oficial, ei sunt obligati sa oferte suport gratuit pentru acest product. insa suport nu inseamna mura in gura. aparatul functioneaza dar tu esti bou si nu stii sa-l folosesti? nici o problema, te ajutam dar platesti. mi se pare atat de normal! nu inteleg unde e problema!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

e un pret ok, 0.30 centi este la un nr de taxi sau la informatii clienti romtelecom,si sa nu uitam ca asistenta primim de la orange….

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
huk - 14 Martie 2009 05:21 AM

Stati asa mai oameni… aici nu e vorba de informatii!! Nu e un leu pe minut de convorbire telefonica, sunt activitati de service optional.
iStyle ajuta oamenii fizic sa faca toate operatiunile alea. Costa 1 leu pentru minutul de munca… si eu as trimite pe cineva cu un motorola sa-i transfere contactele din telefonul vechi fara Bluetooth pe un ifon. Daca au cablul potrivit pentru telefon si le salveaza ca .ics sa le importe si acasa… merita 15 lei sau cat i-ar lua. Daca fac si restore la telefoanele blocate in procesul de update sau jailbreak cu atat mai bine. Daca off the record mai upgradeaza si telefoane jailbreakuite (cu Pwnage) e chiar un deal bun (vezi numeroasele cazuri de telefoane urcate acolo unde nu mai pot fi folosite decat cu XSim).

Sunt singurul care nu vede nicaieri mentionat nimic de 1 leu/ minutul de convorbire telefonica???

Scrie cu rosu sus.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08
DoT - 14 Martie 2009 01:38 PM
huk - 14 Martie 2009 05:21 AM

Scrie cu rosu sus.

Scrie un leu pe minut. Adica pe minutul de asistenta (nu telefonica). wink

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
boboc - 14 Martie 2009 06:24 AM

e un pret ok, 0.30 centi este la un nr de taxi sau la informatii clienti romtelecom,si sa nu uitam ca asistenta primim de la orange….

Preţul e mic dar nu cred că accentul se pune pe preţ, ci mai degrabă pe idioţenia în sine de aţi cere bani pentru nişte informaţii pe care le iei chiar din broşurica ce vine odată cu telefonul…
Iar această “asistenţă” nu vine din partea unei asocaţii familiale, sau din partea unui grup de studenţi dornici să facă bani de o bere; ci vine din partea unuia dintre cei mai mari “PREMIUM APPLE RESELLER-i” din România.
Asta e părerea mea, şi nu aştept să fie considerată drept adevăr suprem, dar… să te pună iStyle să plăteşti ca să fii învăţat cum sa-ţi faci cont iTunes sau update la firmware excaim

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cand/daca o sa fii CEO-ul unei reprezentante locale a unei firme multinationale o sa gandesti altfel, te asigur. Si nu e vorba de bani, e vorba doar de comoditate si timp.

[ Modificat: 15 Martie 2009 03:33 AM de Administrator ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

intradevar serviciile de genul asta daca sunt la propriu 1ron / min de SERVICE / munca ... nu pe minut de VORBIT la telefon cu cineva sunt bine venite pentru unele persoane

nu te obliga nimeni sa platesti

daca nu te duce capul sa inveti / cauti / citesti singur ... platesti 1 ron / min

O fi asa : HUK ai foarte mare dreptate

si eu sun CEO al companiei mele multilocale smile ... glumesc

fie ca sunt presedinti de tara de companie de banca sau cine stie ce mari presedinti mai sunt

e bine sa mai inveti si lucruri noi

te mai deconecteaza smile mai vezi ce se intampla in jurul tau

creierul uman e facut sa evolueze pe cat mai multe planuri

daca ne opream in evolutie la faza cand am descoperit bata si focul

ca na eram prea ocupati ne lua mult timp sa fugarim mamutii pe campii smile

eram si azi inca acolo

smile

[ Modificat: 15 Martie 2009 03:57 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 15 Martie 2009 03:28 AM

Cand/daca o sa fii CEO-ul unei reprezentante locale a unei firme multinationale o sa gandesti altfel, [...] e vorba doar de comoditate si timp.

Am inteles ideea cu timpul si comoditatea, chiar foarte bine, dar nu ar trebui sa perceapa un tarif, fie el cat de mic! (asta mi s-a parut “de 2 bani”
Legat de CEO-ul unei companii multinationale… cum nici tu nu esti unul, de ce crezi ca felul in care gandesti despre acest subiect este cel “universal valabil”?

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai timpul e bani. CEO-ul valoreaza/castiga pe minut mult mai mult, asa ca isi externalizeaza problemele catre cine e dispus sa le rezolve pe bani mai putini. Eu cand am adus telefoanele alea din state am fost asaltat cu cereri de servicii simple, contra cost, uneori chiar bani seriosi, mai mult de un leu pe minut. Nu generalizez pentru toti CEO-ii, erau doar doua exemple dintre cei care mi-au solicitat ajutorul. Unul dintre ei sigur are inca versiunea de OS pe care i-am pus-o eu acum un an si ceva. Sunt sigur ca ar prefera sa-si lase telefonul pe loc la iStyle si sa vina dupa un pranz la un restaurant in zona, sa si-l ia updatat la zi si cu backup. Fereasca sfantul Steve sa se blocheze, ca atunci e mort. Sau ia avionul pana la mine…  LOL
N-am vrut sa generalizez. Daca s-a inteles asa, imi cer scuze CEO-ilor lezati!

Mie imi place sa citesc manualele de folosire, chiar si de la aragaz. Altii nu au timp pentru a invata OS-ul unui telefon, oricat de benefic ar fi pentru creier. Dar au bani si desi banii nu pot cumpara dragostea… pot cumpara serviciile astea de asistenta tehnica. Nu sunt incluse in garantie, nu sunt incluse intr-un program de training gratuit Apple, Apple nu plateste ca in magazinele lor sa ai personal training (am vazut 12 statii de lucru in Apple Store ieri).

Ca iStyle e bine sa faca serviciile astea sau nu… e un biznis, nu vad de ce i-ar zice cineva ca incercarile de a face bani sunt de 2 bani. Adica cine esti tu Ǻndяei ca sa judeci cum isi fac afacerile firmele din RO? Daca ar fi bani publici, da. Tu vezi iStyle ca un PREMIUM APPLE RESELLER, dar n-ai idee cat din afacerile firmei sunt cu Macuri si cat fara*... Si chiar daca ar fi 100% numai cu produse Apple si pentru Apple, si tot n-ar avea drept un macuser (paranteza: ceea ce nu esti la ultima consultare de profil) sa-i critice planul de afaceri.
Totusi, e OK sa-ti dai cu parerea si e OK sa ai o parere proasta despre initiativa. Punct.
Eu zic ca e o nisa, sper sa aiba destui clienti incat sa ramana un serviciu disponibil, ca sunt cativa care au nevoie de asa ceva.

* nu mai vad acum in interviuri partea asta, dar daca e scris acolo atunci o sa ai idee. Daca nu scrie inseamna ca era off the record. raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Discuția o ia rău pe arătură și am deja un déjà vu, ca să zic așa.
Andrei, e un sondaj în susul paginii, făcut de tine. Tu ești cel mai îndîrjit. Ce combați?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

1 din 2
1

‹‹ xGPS      nelamurire iPhone 2G ››