Am cateva nelamuriri in legatura cu acest file shereing!!!
- cum pot adauga un user in friends????
- cum reusesc sa fac sa-mi mearga public hubs???? de cate ori incerc sa ma conectez pe public hubs…imi spune ca nu se poate..
Ai pus întrebarea într-un loc aiurea, la iPhone, și ai fost mutat aici. Adică să fii atent unde scrii, ca să ai șanse ca lumea să citească relativ prompt.
La prima problema raspunsul e simplu..nu se poate
Si la a doua - Preferences - Advanced si pui la hublist address ce vrei, apoi dai Enter si dai refresh la public hublists acolo. Daca vrei adrese de huburi ask google..sau ia de pe aici : http://www.dslreports.com/faq/8189
Atentie - nu merg toate adresele..merge doar ce vrea el, de aceea ti-am si dat adresa aia..
Am cateva nelamuriri in legatura cu acest file shereing!!!
- cum pot adauga un user in friends????
- cum reusesc sa fac sa-mi mearga public hubs???? de cate ori incerc sa ma conectez pe public hubs…imi spune ca nu se poate..
Multam de ajutor :D
poate vrei sa incerci aici http://www.hub-uri.ro/huburi_romanesti.html
apoi clik de 2 ori pe hub si intra singur in prog de ShakesPeer, deci se conecteaza singur cand programul de mai sus ‘‘ShakesPeer’’ este deschis
Sigur nu se poate? Daca dau click dreapta si “Add user as a friend” pe un user care este online, mie-mi apare in “Friends”. Altfel ce sens ar mai avea lista respectiva daca ar fi goala tot timpul?
Daca se referea la adaugarea unui user offline in lista, atunci ai dreptate.
eu nu reusesc sa inteleg cum sa-l folosec. M-am conectat la cateva hub-uri, vad lista de useri din ele. Nu pot/nu stiu:
1. sa navighez prin share-ului unui user (daca ii dau browse nu imi arata nimic)
2. daca dau search dupa ceva nu imi da nici un raspuns.
Desi pare ca sunt conectat la hub-utile respective, nu reusesc sa fac download.
Nota: sunt mac user foarte proaspat
Da, asta iti apare cand nu reuseste sa se conecteze direct. Il ai setat cumva pe Activ si iesi prin router sau ceva de genul (firewall, router/swich, ceva care sa iti blocheze portul 1412). Pe scurt trebuie sa dai acces (sa faci forward) la portul 1412, pt a putea fi vazut direct. Incearca intai pe pasiv, si vezi daca asa iti merge, dar nu vei putea lua de la toti..
Alex, eu mă aflu în situația descrisă de tine (router wifi - deci mod passive pe Shakespeer). Trag destul de bine și ceilalți de la mine aidoma. Nu înțeleg ce vrei să spui cu “dar nu vei putea lua de la toți”. Ar fi mai bine să trec pe activ?
Da, sigur ca cel mai bine e pe Activ. Cand esti pe Pasiv nu poti lua de la toti (nu mai stiu exact - dar parca poti lua doar de la cei pusi pe Pasiv). Dar cel mai simplu fa forward la portul ala si iesi pe Activ.
Sau…poate nu ai destula “informatie” pusa la share, si hub-urile te refuza. se poate intampla si asta, de obicei primesti un mesaj din partea hub-ului daca nu ai suficienti GB la share