2 din 2
2
Analogic-Digital
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

Sunt mai destepte, doar ca era altul subiectul smile
Eu contraziceam “toate” camerele au firewire si analog bisexual.
Am avut un sony cu miniDVD care nu avea deloc mufe de extensie. Am acum un JVC care are doar USB si expune hard-disc-ul intern ca un mass storage. Nu mai stiu ce-avea aia dinainte de sony, dar nu avea firewire sigur.

Stiu ce inseamna o camera firewire, exista un protocol standardizat de control si, teoretic, functioneaza cu majoritatea soft-urilor specializate video.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Există și camere digitale care nu pot face “Analog-to-Digital Conversion with Pass-Through” chiar dacă au ieșire Firewire.
Exemplu: Sony DCR-TRV19. Din seria ei DCR-TRV22 și DCR-TRV33 pot să facă conversia - au “intrare AV”.

Eu am un Sony DCR-TRV27 și acum ceva ani când l-am cumparat nu puteam să folosesc funcția de conversie a semnalului pentru că atunci când o conectam la calculator și încercam să impot în iMovie acesta încerca să importe de pe casetă. Ca să fac conversia analog-digital înregistram pe o casetă și apoi o importam în iMovie.
Acum iMovie știe să importe direct ce-i vine pe Firewire.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

nvmarian - încearcă fără casetă înauntru sau cu “ușa” deschisă.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Nu a mers nicicum. La vremea respectivă rezolvarea consta în scoterea cablului din mufă și băgarea lui la loc până apărea imaginea în iMovie, nu am vrut să stric mufele de la cameră sau calculator și am ales să import pe casetă. iMovie cred că a fost ver. 3 sau 4.

Concluzia: ca să meargă conversia analog-digital direct prin camera digitală trebuie ca: la cameră să ai intrare analogică și ieșire digitală, să permită softul camerei să se facă conversia analog-digital și softul din calculator să se înțelegă cu camera.

Semnătură 

2 din 2
2