Se da urmatoarea situatie: iphone 2G cu 2.1., modem firmware 04.05.04_G, mac OSX 10.5.6 (fara porturi deblocate), 1.1.4 OTB original, urcat la versiunea actuala cu quickpwn, itunes 8.0.2.
Intrebare/situatie: vreau sa scap de cydia & stuff si sa il am curat, ca oricum nu folosesc nimic de acolo. Daca dau UPDATE direct din itunes-ul actual (8.0.2), risc ceva? Va merge direct? Il fac caramida?
Aveam un custom FW pe undeva, cred ca l-am pierdut cand mi-am cumparat macul nou si am uitat sa transfer custom FW.
am un iphone2g cu vers de soft 2.2 si vreau sa ii fac update la 2.2.1 dar nu stiu de unde sa copii quickpwn-ul asta si ce o mai trebuii,puteti sa imi dati un link
no offence, tind sa-l cred pe Andrei, ca-l stiu cu state vechi intr-ale iPhoanelor! Ar mai fi o intrebare: spatiu acela definit pt aplicatiile Cydia nu va fi pierdut, nu?
Andrei, 100% sigur, da?
am un iphone2g cu vers de soft 2.2 si vreau sa ii fac update la 2.2.1 dar nu stiu de unde sa copii quickpwn-ul asta si ce o mai trebuii,puteti sa imi dati un link
Uite de unde, de aici pentru Mac și de aici pentru windows. Găsești TOT ce-ți trebuie pe acolo. Pentru quickpwn. Dacă vrei cu Pwnage Tool mai caută tot prin zona aia. Baftă!
no offence, tind sa-l cred pe Andrei, ca-l stiu cu state vechi intr-ale iPhoanelor! Ar mai fi o intrebare: spatiu acela definit pt aplicatiile Cydia nu va fi pierdut, nu?
Andrei, 100% sigur, da?
Eu am trecut de la 1.1.4 la 2.0 facand procesul de jailbreak (“normal” pentru iPhoanele de prima generatie aduse in RO).
De atunci si pana cand mi-am luat 3G-ul am facut update numai din iTunes fara ca telefonul sa se blocheze. Pierzi jailbreak-ul si tot ce include el (teme, setari facute cu ajutorul lui, nu vei mai avea ssh etc.).
Sunt mai multi pe forum care au iPhone de prima generatie dar fac update din iTunes fara probleme.
Da si eu sunt unu din aceia. Faza e urmatoarea de la 2.0 pana la 2.2.1 modem firmware nu se mai skimba si a ramas acelasi 04.05.04_G….asta inseamna ca functia telefon nu se mai bloca avand in vedere ca acest modem fw nu se mai updata de la o versiune la alta. Soooo…poti sa dai UPDATE fara probleme…insa niciodata RESTORE!!!!
Bft!
PS: spatiul ala nu se pierde….se face un wipe complet al telefonului si este inlocuita versiunea de OS cu ultima. Updateul modemului se face separat de updateul OS-ului, implicit separat de spatiul alocat pt Cydia, deci nu au nici o legatura. Sunt 2 operatii separate si una (cea de modem fw) nu mai are loc.
Multumesc tuturor! A mers asa cum ati spus. Am 2.2.1 legal. Me happy! Acu’ sa vaz cu semnalul si bateria, dar nu cred ca ar putea fi minusuri.
Danke again!