cu siguranta ce-l mai complet e Azureus…insa daca nu te intereseaza toate optiunile..si te deranjeaza ca mananca, Tomato Torrent e cel mai simplu si cel mai putin mancator de resurse.
crede-ma ca le-am incercat pe toate
am incercat si azureus si bittorent si tomato. cea mai valabila era azureus. dar manaca la resurse de numai. si la un g 4 am probleme cu el. mai ales cand doresc sa il opresc. si totusi mie mi s-a parut cel mai bun.
Chiar nimeni nu a incercat “Bits On Wheels”? Freeware si super, mai ales pentru pretentiosii care nu vor o interfata simplista. Azurerus foloseste Java Runtime Environment. Asta este explicatia pentru care consuma atata.
azureus e foarte bunm dar imi rupe G3 in 2 daca fac download/upload la mai mult de 5 torrente… nu mai pot sa fac nimic pe el.
cel mai bun e azureus / exista undeva pe forum (ca s-a mai discutat) si ceva instructiuni de setare pentru a merge mai bine // dar, daca vrei sa tragi tot internetul dintr-o data…
vorba lui ițic: un’dat!
Asa e, Azureus te rupe. Eu folosesc de vreo 4 luni Bits on Wheels si imi place; e mult mai usor la resurse si merge ok. Incercati-l ca nu strica. Se deschide in 4 secunde.
Eu mai folosesc si Acquisition (cand mai face treaba si in alte retele, sa nu tin 2 programe deschise), dar mai intotdeauna BitTorent.
Propun un exercitiu pentru Tudor cu noul forum: sa vedem daca mutarea acestui topic in sectiunea Internet şi networking mai lasa in urma folderu ala cu sageata.