Limewire e comercial daca nu stii sa te descurci.
TIP: se descarca varianta demo, se instaleaza, se cauta varianta full cu ajutorul celei demo, se dezinstaleaza cea demo, se instaleaza cea full. Happy?
Păi din moment ce Frostwire este fork din codul sursă al Limewire, merge pe aceeași rețea, arată la fel, face același lucru și rulează mai repede ... de ce să mă chinui cu Limewire ?
TIP: se descarca varianta demo, se instaleaza, se cauta varianta full cu ajutorul celei demo, se dezinstaleaza cea demo, se instaleaza cea full. Happy? smile
Păi din moment ce Frostwire este fork din codul sursă al Limewire, merge pe aceeași rețea, arată la fel, face același lucru și rulează mai repede ... de ce să mă chinui cu Limewire ?
Nu am incercat Frostwire…oricum, v-am spus ca sa stiti si de posibilitatea asta.
“Eu am 17 ani, sint elev la liceu, si in timpul liber web-designer. Ma gindesc: de unde as scoate eu 1.000 de dolari pentru licenta la pachetul Macromedia si 700 de dolari pentru Photoshop? Sigur nu din alocatia mea lunara, care-mi ajunge de 4 pachete de tigari.”
Păi de unde să-mi iau io, elevu’, neşte soft, că de-abia îmi ajunge banii pentru un joint, două, pă zi, acolo…
Sorry, nu vazusem ca s-a mai vorbit de asta dar nu e chiar acelasi articol. Oricum eu sunt foarte sceptic in ceea ce priveste asemenea initiative ale politiei care impreuna cu ORDA vor sa apara la stiri. Chiar aseara i-am vazut cum pe protv sau antena 3, nu mai tin minte, bagau o basculanta plina cu CD-uri in loc de asfalt. Insa eu spun ca am toate motivele sa fiu sceptic cand stiu inca de firme, unele chiar mari care nici pe windows nu au licente si baga photoshop-uri parca ar fi facut de vreo ruda de-a lor. Sincer pe mine nu ma impresioneaza masuri de-astea genul descindere importanta la domiciliul unui adolescent de 16 ani, sa fim seriosi, ca asta nu e solutia si oricum nu poti avea pretentia ca intr-o tara cu venit mediu pe economie de 200 de euro ca lumea sa cumpere toate softurile, filmele si muzica
A apărut Xtorrent 1.0 Beta , făcut de David Watanabe, creatorul unor aplicaţii foarte draguţe (NewsFire, Acquisition). Aplicaţia arată super, are funcţie de căutare torrente. Mai crapă din când în când dar e scuzabil, având în vedere faptul că e beta.