Nu pot să fac download la Xtorrent B16. Link-ul de download mă duce la blog. A reuşit cineva?
subscriu. nici la mine nu merge, la fel se intampla. am instalat o versiune anterioara, i-am dat update, se duce pe site si cand dau sa downloadez ajunge pe un alt site, un fel de blog…
Ce-mi place faza cu browserul integrat… Demonoid.com… click pe linkul cu fisierul .torrent şi… vrrrrummmmm…
(asta nu e legata de v14, dar am simtit nevoia s-o spun )
Am rezolvat şi asta… Dacă vreţi ca Xtorrent să caute automat pe Demonoid, adăugaţi la lista aia de Search Tabs din Preferences (unde e Google şi Yahoo) adresa din fişierul TXT ataşat.
Am rezolvat şi asta… Dacă vreţi ca Xtorrent să caute automat pe Demonoid, adăugaţi la lista aia de Search Tabs din Preferences (unde e Google şi Yahoo) adresa din fişierul TXT ataşat.
eeeee da
super
asa mai zic si eu
acum invata-ne sa facem asta pt toate siturile de torrent pe care vrem sa le adaugam
Totul e sa dibuieşti URL-ul de căutare pentru fiecare site, şi pe ăsta îl găseşti (de obicei) astfel:
- deschizi în Safari situl respectiv
- dai o căutare după un cuvânt, să zicem BLABLA
- copiezi URL-ul paginii cu rezultatele căutării, apoi paste într-un fişier TXT;
- în URL ar trebui să vezi (printre alte chestii) cuvântul căutat BLABLA; ca să pui acest URL în Xtorrent, înlocuieşti BLABLA cu %@
Mai sunt unele situri care nu trimit variabila de căutare în URL, la astea e un pic mai complicat.