Am instalat windows 7 pe macbook-ul meu si dupa terminarea instalari wireless-ul imi mergea..si dupa ce am instalat driverele de pe dvd-ul de leo nu a mai mers…am incercat sa le instalez din nou de pe dvd-ul de instalate si acelari lucru nimic nu vrea sa meargasi am dat cu compatibility de vista….o indrumare…
multumesc anticipat
deci…...dupa ce am terminat de instalat windowsu…....imi vedea placa mergea am si fost conectat la wireles…...dar dupa ce am instalat diverele de pe dvd-ul de leo…...nu a mai vazuto doar in device manager si acolo cu bulinuta galbena…......si cand ii dau un update driver….cauta si imi spune ca driveru-l instalat e cel mai bun….dar la network nu o vede…........
Am instalat windows 7 pe macbook-ul meu si dupa terminarea instalari wireless-ul imi mergea..si dupa ce am instalat driverele de pe dvd-ul de leo nu a mai mers…am incercat sa le instalez din nou de pe dvd-ul de instalate si acelari lucru nimic nu vrea sa meargasi am dat cu compatibility de vista….o indrumare…
multumesc anticipat
Este prima oară cînd citesc și, îmi imaginez, cînd experimentez că Windowsu instalat pe un mac intel vede rețeaua wl ÎNAINTE să instalezi driverele Apple de pe DVD-ul Leo, dar, dacă citesc mai atent ce spui….
Fiind Windows 7, presupun că deja MS a inclus driverele și pt mac intel (dacă ai fi pus XP și/sau Vista, sigur aveai nevoie de drivere). Actualul suport Apple pt Windows include XP și Vista, nu încă Windows 7. Punînd DVD-ul cu Leo, ai instalat un driver mai vechi, pt XP sau pt Vista, și s-a blocat sistemul. Nu știu dacă poți face instalare custom pt acele drivere, cred că nu, altfel ai sări peste driverul wl. Dacă e așa, poate nu mai ai nevoie deloc de acele drivere, poate MS le include din start.
deci pana la urma am rezolvat….am scos de pe net niste drivere….de la apple….cica erau update si erau si compatibile cu vista sp1, sp2 si windows 7…le-am scos de pe torente…parca piratebay…numa problema ca mie nu mi le arata in apple software update….in fine….
cattus….windows 7 e compatibil cu xp si vista 100%...pt ca am instalat pe doua pc-uri winu si driverele toate erau pt xp….si merge brici….chiar nu are nici o problema…..le recunoaste….si ruleaza….
iar cu instalare custom sincer nush la ce anume te referi…probabil ca sa scot drivere de pe site-ul producatorului…adica broadcom….sincer am intrat dar nu stiam ce anume sa scot…..si inca ceva absolut toate dirverele ce erau trebuiau instalate manual….recomandare mea….pt ca windows 7 are pus compatibility pe xp automat….cum nu multa lume are vista…..
aa si inca o chestie care nu reusesc nici cum sa o fac…..sa am click dreapta….in BC spune ca pot ca si in mac….cu doua degete pe trackpad dar nu imi merge….probabil nu e instalat nici driverul pt trackpad????sau o indrumare de unde pot sa il activez
deci pana la urma am rezolvat….am scos de pe net niste drivere….de la apple….cica erau update si erau si compatibile cu vista sp1, sp2 si windows 7…le-am scos de pe torente…parca piratebay…numa problema ca mie nu mi le arata in apple software update….in fine….
cattus….windows 7 e compatibil cu xp si vista 100%...pt ca am instalat pe doua pc-uri winu si driverele toate erau pt xp….si merge brici….chiar nu are nici o problema…..le recunoaste….si ruleaza….
iar cu instalare custom sincer nush la ce anume te referi…probabil ca sa scot drivere de pe site-ul producatorului…adica broadcom….sincer am intrat dar nu stiam ce anume sa scot…..si inca ceva absolut toate dirverele ce erau trebuiau instalate manual….recomandare mea….pt ca windows 7 are pus compatibility pe xp automat….cum nu multa lume are vista…..
Dom’le, uite cum stă treaba: windows 7 este, deocamdată, în stadiu de probe, Apple nu a adus la zi driverele pt W 7. Că s-or potrivi unele sau toate, asta e altă poveste. Dacă vrei să fii protocronic, cum ziceau răposatul Papu, e altceva, dacă nu ai răbdare și vrei săvezi cum merge W7 mai ai și surprize d-astea.
momentan merge perfect nu am nici o problema….si mda W7 ii in stadiu de probe….dar versiunea ce o am eu e bild-ul 7057 care e RC1 deci e destul de stabil…..si sincer singura chestie ce ma deranjeaza e ca RC-ul asta era doar pe 32 de biti si nu imi vede toti cei 4 g….adica ii vede dar de folosit doar 3 poate….si sincer driverele ce le-am luat de pe torente…is compatibile si cu W7 adica asa scria acolo….si aveau release date in martie sau februarie…..dar mna cine stie…..si sincer am vazut cum merge si ce poate sa faca eu l-am pus pt ca imi trebuie la faculta…..si sincer nici vista nici xp-ul nu imi mai plac….si oricum e destul de stabil ca sa ruleze….daca nu exista backup…...
Pai click dreapta - 2degete pe trackpad si click pe buton
Pe mine m-ar incalzi mai mult un click pe trackpad..adica 2xclick pe trackpad sa il vada click in Win si nu ca acum, sa vada doar butonul
mersi mult de tot pt ca deja ma enervam ca sa am tot timpu bagat un mouse cand aveam nevoie de usb…..asa usor ar fii daca ar fii ca si in mac….cu doua degete…..winu asta….numai batai de cap imi da…oricum macar ii bine ca avem clik dreapta….sincer mai usor ii la alea unibody ca la alea au butonu tot trackpadu…..si apasa mai tare putin si au click dreapta…..eee asta e trebuie sa ne obisnuim…...mersi mult inca odata
momentan merge perfect nu am nici o problema….si mda W7 ii in stadiu de probe….dar versiunea ce o am eu e bild-ul 7057 care e RC1 deci e destul de stabil…..si sincer singura chestie ce ma deranjeaza e ca RC-ul asta era doar pe 32 de biti si nu imi vede toti cei 4 g….adica ii vede dar de folosit doar 3 poate….si sincer driverele ce le-am luat de pe torente…is compatibile si cu W7 adica asa scria acolo….si aveau release date in martie sau februarie…..dar mna cine stie…..si sincer am vazut cum merge si ce poate sa faca eu l-am pus pt ca imi trebuie la faculta…..si sincer nici vista nici xp-ul nu imi mai plac….si oricum e destul de stabil ca sa ruleze….daca nu exista backup…...
Grand chief, tu nu pricepi că un produs Windows beta nu poate avea încă suport oficial Apple după instalare? Cînd va fi lansat oficial, o să-l aibă. Ceea ce cauți tu, drivre actualizare pt windows 7, ar putea fi pe DVD-urile Snow Leopard acum în teste.
Grand chief, tu nu pricepi că un produs Windows beta nu poate avea încă suport oficial Apple după instalare? Cînd va fi lansat oficial, o să-l aibă. Ceea ce cauți tu, drivere actualizare pt windows 7, ar putea fi pe DVD-urile Snow Leopard acum în teste.