Vă reamintesc faptul că, și luna asta, ultima joi este poimîine, deci întîlnirea lunară macuser revine la data normală, orele 18.00 la Salamandra.
Pentru cei care nu au fost niciodată, Salamandra House este un restaurant aflat imediat lîngă stația de metro Grozăvești, imediat după terenul viran de la ieșirea vizavi de Carrefour. Dacă ieșiți din metro pe dincolo, trebuie să traversați bulevardul cu linia de tramvai.
iCal ne semnaleaza ca 25 Mai este ultima Joi din aceasta luna.
Ne vedem la ora cunoscuta (18+) la locul cunoscut (Salamandra) pentru activitatea cunoscuta (BR/RC) ?
Asteptam useri noi.
Bei frati macuseri, dar nu se mai poate asa, iar beti fara noi Proviancialii, pai e frumos ce faceti voi, ar trebui macar sa facem si conferinta online sa ciocnim o bere macar pe spatiu virtual noi aia care nu putem ajunge fizic acolo. )
sa nu uit sa va aduc sa vedeti Newton-u…stramosu lui iPhone
Eu unul te sun din sfert in sfert de oră pe 25 să-ţi aduc aminte, dacă asta te ajută cu ceva să nu mai uiţi ca data trecută. (kill prin strangulare ca alternativă sau headshot cu poşetuţa din partea audienţei feminine)
Dac’as fi cu mashina as aduce un Mac Classic sa vada shi copchii astia ce insamna sistem de operare care ruleaza superbine pe un cpu de 8Mhz, 24 de biti si cu 4 mb de ram.
Dac’as fi cu mashina as aduce un Mac Classic sa vada shi copchii astia ce insamna sistem de operare care ruleaza superbine pe un cpu de 8Mhz, 24 de biti si cu 4 mb de ram.
Vin sa te iau… Eu era cat pe aci sa iau unul pe o bere… dar proprietarul s-a gandit ca-l vinde mai bine la antichitati (era un Macintosh SE cred, si-i mai mergea discheta originala)