Problema casti/sunet iPhone 2G
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

Am o problema de care m-am mai lovit o data: dupa scoaterea castilor folosite pe avion pt auditie, iPhone-ul le vede ca fiind inca bagate; in consecinta, nu suna (dar vibreaza) si cel mai rau - nu pot vb la el pt ca el “stie” ca are castile infipte, drept pt care mi-a decuplat microfonul incorporat.

Am incercar sa bag si sa scot castile, am dat reset din home si sleep si - nimic. Aveti vreo idee?
Multumesc anticipat!

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Vezi aici... Sper sa te ajute.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
dexxter - 17 Martie 2009 08:14 PM

Am o problema de care m-am mai lovit o data: dupa scoaterea castilor folosite pe avion pt auditie, iPhone-ul le vede ca fiind inca bagate; in consecinta, nu suna (dar vibreaza) si cel mai rau - nu pot vb la el pt ca el “stie” ca are castile infipte, drept pt care mi-a decuplat microfonul incorporat.

Am incercar sa bag si sa scot castile, am dat reset din home si sleep si - nimic. Aveti vreo idee?
Multumesc anticipat!

Păi pare o chestie fizică, acel jack nu mai are flexibilitatea bună și indică eronat. așa zic și ăia pe forum.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
dexxter - 17 Martie 2009 08:14 PM

Multumesc anticipat!

cum ai rezolvat data trecută problema?
cred că trebuie bibilit cu grijă, cu metoda clasică - acul sau scobitoarea in mufa mamă...

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

asta banuiam si eu si am uitat sa scriu ca eram intre 2 sedinte la birou in Munchen. dupa zeci/sute de bagari/scoateri, rezolvarea a fost mai simpla decat credeam: cand s-a conectat/deconectat pe bluetooth la carkitul masinii, inexplicabil, dar si-a revenit. multam’ tuturor!

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express