send vcard
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Cum se trimite un vcard din iPhone? Cum îi trimit nevesti-mi un nr. de telefon pe care mi-l cere și e în agenda mea? Nu se poate?
Poate sînt eu dobitoc, dar nu am descoperit cum se face.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Pai se poate (a se citi sa VA putea) in OS 3.0. Acum nu se poate (oficial sau right out of the box). Neoficial ar fi solutii..

“iSMS, also known as Wei SMS, should let you send vcards. Download it through installer. Happy texting!”

sau

http://www.synium.de/products/vcarder/index.html#Buy

or mai fi si altele..

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

de mentionat ca asta presupune jailbreak!

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Alex Andreescu - 18 Martie 2009 02:01 AM

Pai se poate (a se citi sa VA putea) in OS 3.0. Acum nu se poate (oficial sau right out of the box). Neoficial ar fi solutii..

“iSMS, also known as Wei SMS, should let you send vcards. Download it through installer. Happy texting!”

sau

http://www.synium.de/products/vcarder/index.html#Buy

or mai fi si altele..

M-am mai liniștit, credeam că-s eu dobitoc și nu-s în stare să descopăr cum se face. Mersi, să văd dacă reușesc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…