Tocmai mi-am facut si eu cont pe Mobile Me si prima chestie pe care am vrut sa o testez a fost detectarea telefonului. Chiar si cu telefonul in casa serviciul a mers ok, plasandu-l in casa de vis-a-vis, adica la doar vreo 10 metri distanta. Ideea e geniala, mai ales posibilitataea de a iti sterge toate datele de la distanta. Eu unul daca mi-as pierde telefonul n-as mai sta sa trimit mesaje cu “va rog sa mi-l inapoiati, sunati la numarul cutare”, din simplul motiv ca suntem in Romania si sansele sa-ti mai recuperezi ceva de valoare in felul asta sunt aproape nule. In primul rand as sterge datele apoi as incerca sa aflu unde se afla, desi pe de alta parte nu stiu la ce m-ar ajuta asta. Sa te duci singur de capul tau poate fi riscant, ganditi-va cum ar fi sa aflati ca hotzul e pe undeva prin Ferentari. Pe de alta parte, credeti voi ca ar veni politistii sau mascatii ca sa va recupereze iPhone-urile? Get real, eu unul nu-mi fac deloc iluzii…
Mai inca 6 zile ... pentru 3.0
Pacat ca nu au pus OLED pe 3G[S] , ar fi fost frumos. Dar si asa , probabil il voi lua pentru speed daca se dovedeste a fi ceva diferente mai mari decat marketingu apple
dupa cum a zis si Imac, a fost lansat AIM (beta) ce contine si notificarile push. L-am testat un pic cu un prieten , si notificarile merg super OK. Cand primesti un IM sunetul este suficient de puternic, acel pop up care apare si cand primesti un sms se poate dezactiva , un lucru foarte bun din punctul meu de vedere, nu inteleg de ce nu fac si pt. sms asa.
Notificarea in sine este aproape instanta (1,2 secunde dupa ce ai trimis un mesaj) . Dupa ce instalezi o aplicatie cu notificari push, in Settings apare o coloana noua “Notifications” . In link sunt screenshoturi : http://gallery.me.com/mhranovschi#100025
dupa cum a zis si Imac, a fost lansat AIM (beta) ce contine si notificarile push. L-am testat un pic cu un prieten , si notificarile merg super OK. Cand primesti un IM sunetul este suficient de puternic, acel pop up care apare si cand primesti un sms se poate dezactiva , un lucru foarte bun din punctul meu de vedere, nu inteleg de ce nu fac si pt. sms asa.
Notificarea in sine este aproape instanta (1,2 secunde dupa ce ai trimis un mesaj) . Dupa ce instalezi o aplicatie cu notificari push, in Settings apare o coloana noua “Notifications” . In link sunt screenshoturi : http://gallery.me.com/mhranovschi#100025
Se poate dezactiva pop up-ul la messages - cel putin partial - settings/messages/show preview (nu iti mai arata mesajul).
Stiu , dar dupa cum ai zis si tu…partial. Chiar nu imi place faptul ca atunci cand primesc un mesaj sa apara un pop-up care sa imi arate X mi-a trimis un sms… Sa puna optiune asa cum e si la push notif. asa ar fi normal .
Am si eu o intrebare, poate stie careva chiar si din auzite. O sa pot sa-mi folosesc si eu in OS 3 castile in ear Apple sa dau mai tare sau mai incet pe iFon? Ca sincer nu inteleg cum ar putea fi o limitare hardware si daca e de OS ar trebui sa vrea sa vanda casti, ma gandesc eu…
Se pare ca in 3.0 , datorita faptului ca te poti loga de pe iPhone cu mai multe conturi de iTunes, nu se mai poate downloada aceiasi aplicatie de mai multe ori direct pe iPhone, pt. a re-downloada o aplicatia trebuie luata prin itunes sau o mai platesti o data… am atasast un screenshot cu mesajul pe care ti-l da iPhone-ul.
Pînă la urmă s-a lămurit și problema asta. No problem.
hmm…se pare ca l-am convins si eu pe nemernic sa ramana asa cum vreau eu multumesc
Una dintre marile probleme pe care le-a avut lumea in 3.0 beta , a fost faptul ca nu puteai sa mai faci force quit la o aplicatie(cand o aplicatie “ingheta” tineai apasat lung pe home button) ... la fel este si in GM., numai pot da force quit la o aplicatie… dar treaba nu are nicio legatura cu faptul ca e beta sau final ... Noul iPhone are acea functie de voce, care se activeaza tinand pe home button apasat lung…. acum eu sunt curios cum mai faci force quit?
In 3.0 dupa cum a scris si mai sus, force quit numai merge tinand apasat “home button’’ cateva secunde; in 3.0 cand o aplicatie numai merge bine (are lag de ex) sau s-a blocat si este nevoie de force quit acum se tine apasat power/sleep wake button apasat pana cand apare ecranul cu slide to power off , si dupa asta se tine apasat “home button” cateva secunde (cam 6 sec.) pana aplicatia se inchide.