And boom…beta 4 is out! Nimic special, totusi. In settings acum poti sa te loghezi/deloghezi din itunes account ceea ce e bine pentru cei ca mine cu mai multe conturi. In rest, n-am vazut nimic special fata de beta 3. Am facut update de la beta 3, nu restore.
Dupa cum a zis si Sorin, nimic iesit din comun…Este activ acel meniu Store, acum Apple verifica telefonul de cand ii dai restore, iar sync-ul cu notitele numai merge acum (oricum inainte facea figuri, nu facea sync-ul ca lumea) scrie ca ai nevoie de 10.5.7 (e bine ca e pe drum 10.5.7) in galerie gasiti poze : http://gallery.me.com/mhranovschi#100025 .
L-am dus si eu la beta 4 insa enervant pentru mine este ca odata cu beta 2 nu mai pot intra sa configurez reteaua 3G ( sunt la Orange )...mai aveam nevoie de internet din cand in cand si ...nimic ! e vreo setare suplimentara pe care n-o stiu sau e doar un bug enervant ? chiar si la beta 2 stateam 10-15 secunde sa pot intra in setarile apn , etc…acum insa nada !
Am mai observat ceva : copy/paste merge in calculator acum , si tastatura (cel putin asa mi se pare) este mai transparenta ; ultimele doua poze : http://gallery.me.com/mhranovschi#100025
@bully : iti trebuie un fisier .ipcc (setarile de carrier) de asta nu iti merge 3G - ul ; fie descarci iPhone Config. Utility si iti faci un ipcc cu apn-ul orange, fie iti trimit eu maine prin pm niste ipcc-uri (cel original de la orange, cel cu mms si cel cu tehter)
L-am instalat si eu de curand, odata cu iTunes 8.2. Pe langa ce au spus ceilalti inaintea mea, am remarcat ca acum se pot face mai multe “on-the-go playlists” si nu se mai pot sterge direct din telefon, trebuie sterse din iTunes la sincronizare. Vestea cea mai buna este insa aceea ca nu mai am probleme la sincronizare, care parca dureaza chiar mai putin decat era normal inainte. Ramane de vazut daca si ce probleme ar mai fi, revin cu comentarii daca descoper ceva important.
Asa e, ar fi util. Nu stiu nimic de treaba asta, si nici nu am auzit, dar probabil o sa implementeze Apple si notificari de genul asta, doar e serviciul lor in fond, ma gandesc ca o sa-l implementeze.
Am gasit un bug in beta4 : cand te duci in spotlight, si apesi pe o litera si ti “tasta” apasata si dupa apesi pe home button, te intoarce in prima pagina dar cu acea litera deasupra icoanelor. Ca sa dispara acea litera deschizi o aplicatie sau te intorci in spotlight. Am atasat si o poza.
Bug-ul acela din beta3, unde disparea randul de jos din dial pad, nu l-am mai vazut, si folosesc de aproape o saptamana beta4 si nu a mai aparut.
Pana acum in beta4 nu s-a blocat iPhone-ul si nici lag-uri nu am prea mai avut in aplicatii (poate o data sau de ori in safari cand erau prea mult pagini).
Am citit si eu articolul ... nu stiu ce sa zic ; am atasat cate o poza , una facuta cu un iPhone 3.0beta (iPhone 3G) si una facuta cu un iPhone 2.2.1 (iPhone 2G). Mi se par la fel de proaste amandoua :| .
doar in exif Viewer observ ceva informație în plus
dar toate articolele cu tentă de marketing trebuiesc citite printre rânduri, mai ales ca iPhone nu e o cameră foto
Tinand cont cat e de proasta camera ca sa poti obtine o poza mai ‘buna’ cu unul dintre iphone-uri cred ca tine 100% de noroc , in functie de cum bate lumina, daca iti tremura mana in secunda aia sau nu Cred ca cei de la Gizmodo mai aveau si ei de nevoie de un articol legat de 3.0 avand in vedere ca nu a mai aparut nimic nou in 3.0 recent au scris si eu ceva acolo