6 din 9
6
iPhone 3G 3.0beta1 - Prima Parere
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

pana la urma odata cu 3.0 va fi posibila sincronizarea iphone-ului prin bluetooth?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
boboc - 10 Mai 2009 11:20 PM

pana la urma odata cu 3.0 va fi posibila sincronizarea iphone-ului prin bluetooth?

Nu - din tot ce s-a zis până acum, nu a reieşit asta. Poate pe viitor, sau poate ne vor face o surpriză la lansarea 3.0

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

nu mai tin minte unde am vazut,pe rumors parca,ma gandeam ca stie vreun developer smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRank
Member
Din: Roman
Macuser din: 28.01.08

naspa beta 5-ul…lag cat incape , bateria se duce mai repede , bine macar ca au rezolvat cu blankul paginii de setari retea…asteptam 3.0 final edition ca sa se bucure si sufletele noastre…

Semnătură 

TRUST NO ONE !

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@bully : acea pagina blank , cum era inainte de beta5 , nu era o problema, nu iti aparea acolo nimic din cauza setarilor de retea, era o optiune ‘ascunsa’ , asa cum e tethering-ul si mms-ul .
Beta5 se pare ca este cel mai prost pana acum (unii zic ca ar fi mai slab si ca beta1) Eu nu l-am pus, sper sa apara beta6 pana expira 4.

Sincronizarea cu BT nu cred ca o sa fie in 3.0 ; nu ii vad rostul sincer : sa ‘pui’ 4giga de muzica si 2 giga de filme prin BT ar dura foarte mult, iar contacte si calendarele se sincronizeaza over the air prin mobile me.  BT-ul este un api dar ramane de vazut ce anume o se poate faca cu el (ma gandesc ca un transfer de fisiere o sa fie posibil , adica contacte si poze)

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
MirceaHR. - 11 Mai 2009 03:41 PM

contacte si calendarele se sincronizeaza over the air prin mobile me.

Sau prin Google Sync - FREE wink

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.07.08
sandubloc - 10 Mai 2009 08:32 PM
toma - 10 Mai 2009 05:08 PM

Eu am impresia că sandubloc întreba altceva. Întreba dacă se vor putea adăuga tonuri personalizate așa cum se pot adăuga Ringtones.

multumesc toma
scz ca nu m-am facut inteles

deci ... ? se pot pune tonuri personalizate la alerta mesaj ?  confused

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@sandu : deci… nu se pot pune in 3.0 alte ringtone-uri decat cele pe care le are si fw.-ul 2.2.1 la mesaje (daca ii faci jailbreak OS-ului, indiferent de varianta pe care o ai ii poti pune ce ringtone vrei tu la mesaje)

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 24.04.09

Salut are cineva setarile de mms pt orange, 3.0 beta 5

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

Aseara am primit mail de la apple sa introduc un cod in contul de iTunes US pt Associated Press app cu push notif…arata bine aplicatia, dar pana acum n-am primit nici o notificare prin push. Ce mai e dedicat pt 3.0 functioneaza, adica in-app mailing. In settings a aparut sub Carrier un tab de Notifications si acolo setezi ce vrei sa apara: badge, sounds sau alerts.

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sorinc03 - 19 Mai 2009 06:18 PM

Aseara am primit mail de la apple sa introduc un cod in contul de iTunes US pt Associated Press app cu push notif…arata bine aplicatia, dar pana acum n-am primit nici o notificare prin push. Ce mai e dedicat pt 3.0 functioneaza, adica in-app mailing. In settings a aparut sub Carrier un tab de Notifications si acolo setezi ce vrei sa apara: badge, sounds sau alerts.

Da…
http://farm3.static.flickr.com/2031/3545163703_0666a832c8.jpg

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRank
Member

asa, si?

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRank
Member

De ce nu am primit nimic prin push?

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
sorinc03 - 19 Mai 2009 09:42 PM

asa, si?

” 4 If you do not recieve notifications from the app within 48 hours after installation, let us know.”

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRank
Member

Aia am vazut si le-am scris, dar ma gandeam ca poate stie cineva o solutie sa fac sa mearga…

6 din 9
6

‹‹ send vcard      Find My iPhone ››