naspa beta 5-ul…lag cat incape , bateria se duce mai repede , bine macar ca au rezolvat cu blankul paginii de setari retea…asteptam 3.0 final edition ca sa se bucure si sufletele noastre…
@bully : acea pagina blank , cum era inainte de beta5 , nu era o problema, nu iti aparea acolo nimic din cauza setarilor de retea, era o optiune ‘ascunsa’ , asa cum e tethering-ul si mms-ul .
Beta5 se pare ca este cel mai prost pana acum (unii zic ca ar fi mai slab si ca beta1) Eu nu l-am pus, sper sa apara beta6 pana expira 4.
Sincronizarea cu BT nu cred ca o sa fie in 3.0 ; nu ii vad rostul sincer : sa ‘pui’ 4giga de muzica si 2 giga de filme prin BT ar dura foarte mult, iar contacte si calendarele se sincronizeaza over the air prin mobile me. BT-ul este un api dar ramane de vazut ce anume o se poate faca cu el (ma gandesc ca un transfer de fisiere o sa fie posibil , adica contacte si poze)
@sandu : deci… nu se pot pune in 3.0 alte ringtone-uri decat cele pe care le are si fw.-ul 2.2.1 la mesaje (daca ii faci jailbreak OS-ului, indiferent de varianta pe care o ai ii poti pune ce ringtone vrei tu la mesaje)
Aseara am primit mail de la apple sa introduc un cod in contul de iTunes US pt Associated Press app cu push notif…arata bine aplicatia, dar pana acum n-am primit nici o notificare prin push. Ce mai e dedicat pt 3.0 functioneaza, adica in-app mailing. In settings a aparut sub Carrier un tab de Notifications si acolo setezi ce vrei sa apara: badge, sounds sau alerts.
Aseara am primit mail de la apple sa introduc un cod in contul de iTunes US pt Associated Press app cu push notif…arata bine aplicatia, dar pana acum n-am primit nici o notificare prin push. Ce mai e dedicat pt 3.0 functioneaza, adica in-app mailing. In settings a aparut sub Carrier un tab de Notifications si acolo setezi ce vrei sa apara: badge, sounds sau alerts.