vizualizare fisiere IVR pe mac
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Londra
Macuser din: 30.04.08

as avea si eu o intrebare: am niste fisiere IVR (internet video recording, sau asa ceva) care au fost salvate cu real player pe windows. nu-s ale mele, le-am copiat si eu, dar ideea e ca nu pot sa le deschid nicicum. am cautat pe internet, dar nu am gasit raspunsuri, si ma intrebam daca a dat cineva peste asa ceva.

din cate am inteles, teoretic, real player ala de cumparat ar trebui sa le poata converti/arde (in windows) pe dvd, dar practic am inteles ca nu face treaba asta, si, oricum, nu mi se arata sa dau o gramada (pt. mine) de bani pe un player de rahat numai sa vad o ora de film.

mersi

Semnătură 

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

VLC ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
nyuszi - 19 Martie 2009 04:54 PM

as avea si eu o intrebare: am niste fisiere IVR (internet video recording, sau asa ceva) care au fost salvate cu real player pe windows. nu-s ale mele, le-am copiat si eu, dar ideea e ca nu pot sa le deschid nicicum. am cautat pe internet, dar nu am gasit raspunsuri, si ma intrebam daca a dat cineva peste asa ceva.

din cate am inteles, teoretic, real player ala de cumparat ar trebui sa le poata converti/arde (in windows) pe dvd, dar practic am inteles ca nu face treaba asta, si, oricum, nu mi se arata sa dau o gramada (pt. mine) de bani pe un player de rahat numai sa vad o ora de film.

mersi

Ai multe aplicații care, probabil, pot reda așa ceva, vezi anexa cu ce am eu pe disc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Londra
Macuser din: 30.04.08

VLC nu-l vede, am incercat. dar mersi de celelalte recomandari! intre timp am gasit si varianta avi a filmului, asa ca m-am scos de data asta. smile

mersi din nou! :D

Semnătură 

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
nyuszi - 20 Martie 2009 07:24 PM

VLC nu-l vede, am incercat. dar mersi de celelalte recomandari! intre timp am gasit si varianta avi a filmului, asa ca m-am scos de data asta. smile

mersi din nou! :D

Îmi faci concurenţă neloaială la avatar, se supără motanul.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…