Probleme Microsoft Office 2008 for Mac
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 14.07.07

Salutare.

Vă întreb dacă este posibil ca Word’ul să se încăpățâneze să nu vrea să se deschidă și să fie operațional cam după 20 minute de așteptare, timp în care în Dock este activ, în Activity Monitors este “Not Responding”, chiar dacă-l închid cu “Force Quit” se reia timpul de așteptare, până își face “plâcută” prezența cu minunatele lui funcții.
Problema se menține de ceva timp, am refuzat să-l updatez, din reticență, chiar dacă nu-l utilizez decât în situații presate de documente pentru Windows, timpul de așteptare și încetinirea celorlalte aplicații este deranjantă.

Totul se întâmplă pe un MacBook 2.16 Ghz, 2 Gb DDR2, OS X 10.5.6 cu “minunatul Microsoft Office 2008 for Mac”.

Mulțumesc mult.
O zi bună.

Semnătură 

MacBook White 13’
& iPod Touch

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Stefan Trifan - 19 Martie 2009 09:01 PM

Salutare.

Vă întreb dacă este posibil ca Word’ul să se încăpățâneze să nu vrea să se deschidă și să fie operațional cam după 20 minute de așteptare, [...]

Cele vreo 5 update-uri pt Office 2008 au îmbunătățit MUUUULT performanțele, astfel că acuma chiar merge și pe mac-urile PPC. Fără aceste update-uri poți avea necazul amintit… Vezi că se fac succesiv, nu există unul „combo”, dintr-o bucată adică.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

La mine, dupa instalare, depisteaza update-ul 12.1.0 si apoi 12.1.5.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alex Cioba - 20 Martie 2009 12:29 AM

La mine, dupa instalare, depisteaza update-ul 12.1.0 si apoi 12.1.5.

Sînt mai multe, vreo patru-cinci și le depistează pe măsură ce se pune precedentul. Tot depistează...

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

la W2004…
W2008 le are pe sărite - la mine a făcut ca la Alex

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 20 Martie 2009 02:54 AM

la W2004…
W2008 le are pe sărite - la mine a făcut ca la Alex

Ei, na, cum naiba? Mă rog, așa să fie…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

Da. 12.1.0 este SP1, iar 12.1.5 este un fel de combo, cred.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB