Pacat, e cel mai tare program de instant messaging , chiar mai fain decat adium pe mac. Dar mult prea scump. Daca ar fi fost undeva pe al 5 euro l-as fi cumparat. Poate se indura de noi si scad pretul.
Eu l-am luat cu 16usd, si sincer nu regret, mie nu mi-a facut probleme, si merge cel mai bine dintre toate IM-urile. Parerea mea e ca merita, daca folosesti mult IM.
E justificat totusi pretul, serverele pe care ramai logat si trimit mail prin push costa si ele, nu? Chiar nu mi se pare mult atata timp cat merge bine.
Eu am gmail yahoo si mobileme,rar mergeautoate 3 cu sign in si yahoo imi facea probleme cel mai des,cu one connectmergea bine.
Eu sincer sunt de parere ca nu merita banii,asteptam sa mearga ok la banii astia.
Eu nu folosesc decat yahoo, si acum chatul de la facebook, si nu imi face figuri, serios. Si mailul prin push (prin mobileme) vine imediat, asta e si motivul pt. care l-am cumparat de fapt
ok,poate ma lamuresti si pe mine ce trebuie sa fac,in momentul de fata eu nu pot folosi aplicatia.
raspunsul primit este:
“Hi,
Sorry for the inconvenience. You can get the latest version of BeejiveIM by syncing your device on the iTunes. Which version of BeejiveIM do you currently have? You can check the version in BeejiveIM->More->About. If its not 2.0.1, you should be able to get the update either from AppStore or from the iTunes.
Cauta direct aplicatia in AppStore si da click pe ea acolo. O sa o mai downloadeze odata si daca ai cumparat-o in trecut nu te mai taxeaza acum. Incearca si asa, poate merge!
Cauta direct aplicatia in AppStore si da click pe ea acolo. O sa o mai downloadeze odata si daca ai cumparat-o in trecut nu te mai taxeaza acum. Incearca si asa, poate merge!