salut
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Deva
Macuser din: 11.11.08

Spuneti-mi va rog cum sa deblochez un iphone 3g fara turbo sim. Am jailbreake, 2.2 firmware. Am instalat pachetul de deblocare din cydia dar nu isi da drumul. Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

cauta in cydia yellowsn0w (atentie 0 e zero, nu litera o). Trebuie ca iphone-ul tau sa aiba versiunea de modem : 02,28,00. Daca are o alta versiune nu merge. Ca sa afli versiunea pe care o ai, du-te in settings/general/info.

Dupa ce instalezi yellowsn0w, inchide iphone-ul, pune sim-ul de alta retea, asteapta vre-un minut, da-i drumu. Sim-ul nu trebuie sa aiba parola activata, altfel nu va merge. Daca nu merge, mai opreste-l odata fara sa schimbi nimic la sim, lasa-l inchis vreo 3-4 minute, si da-i drumu iar. Normal ar trebui sa mearga

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
LuciBv - 20 Martie 2009 11:14 PM

cauta in cydia yellowsn0w (atentie 0 e zero, nu litera o). Trebuie ca iphone-ul tau sa aiba versiunea de modem : 02,28,00. Daca are o alta versiune nu merge. Ca sa afli versiunea pe care o ai, du-te in settings/general/info.

Dupa ce instalezi yellowsn0w, inchide iphone-ul, pune sim-ul de alta retea, asteapta vre-un minut, da-i drumu. Sim-ul nu trebuie sa aiba parola activata, altfel nu va merge. Daca nu merge, mai opreste-l odata fara sa schimbi nimic la sim, lasa-l inchis vreo 3-4 minute, si da-i drumu iar. Normal ar trebui sa mearga

am versiunea la modem mai mare. Cu tubosim va functiona?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.04.08

daca ai 02.30.x xsim scrie pe telefonul ala..
pentru 02.28.x yellowsn0w

Semnătură 

 MacBook [13 Mid 2007]
 PowerBook [12” Mid 2003]       
 iBook G3 [12” 2001]       
 Macbook [15” Mid 2010]
 Macbook [15” retina 2012]             
 iMac [21” Mid 2011]
 2xiMac [20” Mid 2010]
 iMac [20” G5 2006]
 PowerMac [G5 2005]
 iPad [3G/retina]
 ATV [3]
 iPhone
4s  16Gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
LuciBv - 20 Martie 2009 11:14 PM

Multumesc pt info!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

spuneti-mi va rog exista x-sim pe care sa functioneze si 3g? Am gasit pe okazii o licitatie in care spune ca vinde x sim pt iphone si ca nu cade semnalul si functioneaza 3g-ul perfect.