1 din 3
1
Internet Wifi pe iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Situatia este urmatoarea: iPhone 3G 8 GB, TurboSim, Software 2.2.1 facut cu Pwnage Tool. Are draci pe ea conexiunea la internet prin wifi. Ii fac share conexiunii terestre prin airport-ul iMac-ului si nu vrea sa se conecteze. A mers pana acum perfect, dar acum nu mai vrea si pace. Aceiasi chestie si daca ii dau net prin wifi de pe MacBook Pro. Zice ca nu se poate conecta la reteaua respectiva cu toate ca si cu aia a mers pana acum. Totul a inceput azi dimineata. Ceva idei? A mai patit cineva asta?

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Încearcă Settings/WiFi/rețeauata/  și click pe Renew Lease în josul paginii.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Moderator

Pai din moment ce nu se conecteaza la reteaua wireless, cum sa ii dau Renew?

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator

Ție nu ți se conectează sau nu-ți găsește rețeaua? Că sînt două lucruri complet diferite.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Moderator

Am zis clar ca nu se poate conecta la nici una. De gasit le gaseste. Dar imi da mesajul : “Unable to join the network “numele retelei” ” 
Pana azi dimineata si chiar azi dimineata a mers fara probleme, dar ce draci l-a apucat acum, nu pot sa inteleg. Am schimbat si versiunile de firmware ca m-am gandit ca a luat-o razna firmware-ul. Nici cu 2.2 si nici cu 2.2.1 nu mai vrea. Ma interesa ca nu pot accesa nimic de pe Cydia prin conexiunea USB. Si sunt multe chestii interesante pe acolo. Plus ca navigarea pe net o pot face doar wireless.

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator

Încearcă un “Reset Network Settings” în Settings/General. O să se restarteze și o să șteargă rețelele din memorie, parole, etc. După aia încearcă din nou.
PS Altceva poți conecta la rețeaua aia, de ex. un laptop?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Moderator

Face exact la fel si dupa resetarea setarilor de retea… Am dat reset si la toate setarile nitel mai devreme si tot nu vrea. De conectat la reteaua creata cu iMac-ul nu e problema, pe aceiasi retea am incercat si Nintendo DS-ul si merge perfect pe net. Culmea e ca iPhone-ul e pe masa exact langa iMac si imi arata doar doua liniute la semnalul wifi in loc de trei cand gaseste reteaua. Dar are draci si nu vrea sa se conecteze la ea.

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

dupa numele retelei apare un ” > ” ...dai pe ala si “forget network” ...mai pateam si eu cand schimbam setariile la retea…trebuia sa i dau sa o uite si sa fac peering iar raspberry

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Moderator

Nu apare nimic de “forget network” cum nu apare nici nemernicul de renew dhcp license sau cum ii zice… E stupida rau treaba… de cateva ore tot caut pe net o rezolvare si tot ce am gasit a fost legat de routere externe. Eu ii dadeam sa pape net de la airport card-urile din iMac si MacBook Pro ca nu am alt router in casa. Incerc sa gasesc o metoda sa ii dau si IP-uri statice cum faceam acum ani de zile sub windblows la un internet sharing, dar sa mor daca mai tin minte care ip si unde se punea…

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Sa stii ca aseara si eu am patit la fal ca si tine , nici cum nu mai vroia sa se conecteze la reteaua pe care o folosisem de atatea si atatea ori.La un moment dar chiar vroiam sa incerc si eu un restore dar am zis sa mai incerc si cred ca dupa multe, dar multe incercari am reusit.Am si descoperit reteaua , neprotejata , si nici asa nu mai vroia nici cum.AM incecat si pe routerul unui amic si tot degeaba.Nu stiu ce a fost cu el dar acum merge din nou.
O fii ceva legat de legea asta cu ascultatul si interceptatul ? !!!:)

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08

am mai avut si eu problemele astea cu telefonul prietenei mele…eu ma conectam de langa ea…iar ei nu-i mergea de nicio culoare…nici macar nu mai gasea reteaua…nu inteleg care sa fie cauza.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Moderator

Culmea, tocmai a venit un prieten la mine cu un router wireless MSI si nici la ala nu vrea sa se lege. Ce mama ma-sii? Am pus si tiger in paralel cu leo sa vad daca nu e bug de sistem dar nici asa nu vrea. Incep sa ma scarbesc de iPhone deja…

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

am patit si eu la fel cu reteua de acasa, sub iPhone 2G. Dupa mii de draci, reset, renew lease etc. am inchis wifi si l-am lasat in pace vreo 10 min, dupa care a luat-o. nici eu nu am inteles nimic, stai calm!

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Ai parola pe wifi? Sa nu cumva sa ti-o gaseasca altu si sa se “joace” cu ea. Daca nu ai pass pune-i….Daca totusi ai pass skimbo si mai incearca odata!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

este, de 13 caractere…greu de crezut ca mi-o hackereste careva smile

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Din ce inteleg eu, e vorba de o retea ad-hoc… daca inainte mergea, si acum nu merge nu stiu daca o sa iti fie de folos treaba asta, dar poti incerca : schimba canalul din reteaua ad-hoc pe 1(parca asta e default) 6 sau 11 (mai de mult era o problema si nu mergea un iphone decat pe unul dintre canalele astea) zic si eu acum… e destul de ciudat ca nu iti apare optiunea de renew lease si forget network.
Dupa ce ai dat restore cum ai facut ? setup as new device sau ai dat restore from backup ? Daca ai dat restore from backup, incearca sa ii dai setup as new device si vezi daca se schimba situatia.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

1 din 3
1