Pentru cine nu-i place widget-ul Weather
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Exista programul WeatherDock versiunea actuala 2.4.1 Freeware. Se informeaza de la weather.com Dupa mine mai este apropiat de realitate decat AccuWeather (care alimenteaza widget-ul). Localizarea se face foarte simplu: Click pe Favorites, de unde se alege continentul -> tara -> orasul.

Este aici: http://www.alwintroost.nl/content/weatherdock/home.xml

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dragut, dar se tot intoarce un Twenthe….

aaaa, nu-i setasem locatia la home / work wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

cand aveam PC si incercam sa il fac sa arate ca OSX .. instalasem Konfabulator (cine are mac din vremuri de demult poate isi mai aminteste de el. A fost scandal cand a plecat Arlo Rose de la Apple cu tot cu aplicatie) actualul Yahoo Widget engine, si ala avea un widget foarte misto pentru vreme. puteai sa iti selectezi tu de unde sa isi ia datele. Sincer sa fiu.. nu era diferenta prea mare.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

de asta si apar aplicatiile astea rescrise acum - ca ne-am obisnuit cu un anumit gen de ferestre, de dispunere a informatiei…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
AlexBuga - 25 Mai 2006 02:42 PM

cand aveam PC si incercam sa il fac sa arate ca OSX .. instalasem Konfabulator (cine are mac din vremuri de demult poate isi mai aminteste de el. A fost scandal cand a plecat Arlo Rose de la Apple cu tot cu aplicatie) actualul Yahoo Widget engine, si ala avea un widget foarte misto pentru vreme. puteai sa iti selectezi tu de unde sa isi ia datele. Sincer sa fiu.. nu era diferenta prea mare.

...si eu. Aveam inclusiv un dashboard in Konfabulator (windows) si weather widget care arata identic, dar se putea seta atat de la weather.com cat si de la accuweather. Informatia de la weather este mai precisa pentru Romania (zic eu)

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

eu folosesc inca widget-urile de la konfabulator… dashboard-ul l-am dezactivat total wink