1 din 2
1
Apple Bluetooth-Headset
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Dupa cate am vazut pe store.apple.com au scos din productie Apple Bluetooth-Headset. Dupa parerea mea nu este o chestie asa de grava, incat nu am vazut multa lume cu iPhone cumparand acest headset. Cum comentati?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Grava?! Eu nu cunosc pe nimeni cu asa ceva, am vazut o singura data o casca din asta , la un individ care vindea telefoane mobile, si avea de vanzare 3 bucati de asa ceva (se chinuia sa le vanda de mai bine de 3 luni). Asa ca nu e tocmai cea mai mare pierdere pentru omenire smile

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Tudor32 - 23 Martie 2009 11:52 PM

Dupa cate am vazut pe store.apple.com au scos din productie Apple Bluetooth-Headset. Dupa parerea mea nu este o chestie asa de grava, incat nu am vazut multa lume cu iPhone cumparand acest headset. Cum comentati?

Vor scoate altele…  mai optimizate dar si mai ieftine! Pe langa asta, stirea ta e falsa:
http://store.apple.com/us/product/MB536LL/A?mco=MTIyNzA

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08
Ǻndяei - 24 Martie 2009 12:22 AM

Vor scoate altele…  mai optimizate dar si mai ieftine! Pe langa asta, stirea ta e falsa:
http://store.apple.com/us/product/MB536LL/A?mco=MTIyNzA

Disscontinued nu inseamna scos din productie? Daca nu… imi cer scuze pt informatia gresita si merci ca m-ai atentionat.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Tudor32 are dreptate, discontinued inseamna ca e moarta.
poate se pregatesc pentru casti stereo BT…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Tudor 32, ai un pm, citeste-l!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.11.08

Vestea nu poate decat sa ma bucure, iar acum ar cazul sa vina cu ceva mai de calitate. Eu am luat o dracie de-asta de la Orange Concept Store, am si dat 300 de RON pe ea si mi-am luat tzeapa, pentru ca:

- Se descarca mult prea repede (maxim 30 de ore de standby, fata de 70 de ore cat se lauda ei pe site);
- Este extrem de mica, dar asta poate fi un dezavantaj pentru ca se si pierde cu mai mare usurinta;
- Daca nu folosesti o acoperitoare de plus sunt toate sansele sa-ti cada din ureche in timp ce mergi;
- Se deconecteaza in permanenta de la telefon.

Partile bune:

- Calitatea sunetului - contrar spuselor majoritatii utilizatorilor - e buna, la fel ca si aria de acoperire.
- Fata de alti producatori, problema cand raspunzi la telefon si nu stii unde e casca a fost eliminata: daca raspunzi apelului de pe iPhone, sunetul va veni in iPhone, daca raspunzi din casca, sunetul va veni in casca. O solutie atat de simpla pentru o problema foarte enervanta
- Un alt plus este ca daca tii casca in buzunar nu vei apela contacte aiurea, indiferent daca se apasa din greseala butonul.
- Se poate incarca odata cu telefonul, caz in care deasupra bateriei lui apare si imaginea castii, culoarea verde indicand, la fel, cat de mult s-a incarcat. De asemenea, in standby, apare intotdeauna si bateria de la casca in partea dreapta sus a ecranului. Asta inainte sa se deconecteze aiurea, desigur. Oricum, chiar si daca e deconectat, cand suna telefonul e suficient sa apesi butonul castii si se va reconecta automat (autopairing), primind totodata si sunet.
- Designul este super simplu si practic, asa cum Apple deja ne-a obisnuit, iar materialul este de buna calitate, aluminiu anodizat.

Daca bateria ar fi tinut 3-4 zile ar fi fost un produs excelent, dupa parerea mea. I-as fi dat nota 10, dar asa merita doar un 6 sau 7…

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

pe mine m-ar interesa un set de casti bluetooth (stereo) pt 3g… de ce intreb aici? problema e ca ceea ce vreau eu e cam greu de gasit si nici nu sunt sigur daca exista, pe google cel putin nam gasit nimic sau nu stiu sa caut ...imi trebuie un set atat pentru muzica cand sunt in tren/avion cat si pentru convorbiri ... insa pentru muzica sa am o singura casca nu prea imi convine ,adica cu o ureche sa ascult muzica si cu alta zgomotul de la cale ferata ar fi destul de enervant… dar nici nu as umbla pe strada cu un set de casti pe cap cand imi trebuie sa vorbesc la telefon ... ce mi-ar trebui mie ar fi un set de casti care sar putea decupla una de alta astfel cand il am nevoie pentru convorbiri folosesc doar una si pt muzica ambele ... sa numi ziceti sa cumpar si casti si headset ca momentan nu am bani pentru amandoua ...

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Niciodata sincer nu mi-au placut castile BT,tot timpul imi gadeau din ureche,pe bune cheese
Castile normale white,care vin la orice iPod sau iPhone is cele mai tari (pana nu se strica casca stanga LOL)

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

pe mine ma incomodeaza castile cu cablu tocmai de asta imi trebuie bluetooth

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
hamilton - 19 Iulie 2009 09:35 AM

Niciodata sincer nu mi-au placut castile BT,tot timpul imi gadeau din ureche,pe bune cheese
Castile normale white,care vin la orice iPod sau iPhone is cele mai tari (pana nu se strica casca stanga LOL)

am observat si eu aspectul asta cu “casca stanga”..
ma intreb oare de ce incepe prima sa bazaie numa stanga?!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

deci banuiesc ca nu pot gasi asa ceva nu? sau nu stie nimeni? ... daca ar putea confirma cineva mi-ar fi foarte folositor smile

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08
Dark1one - 19 Iulie 2009 04:32 AM

pe mine m-ar interesa un set de casti bluetooth (stereo) pt 3g… de ce intreb aici? problema e ca ceea ce vreau eu e cam greu de gasit si nici nu sunt sigur daca exista, pe google cel putin nam gasit nimic sau nu stiu sa caut ...imi trebuie un set atat pentru muzica cand sunt in tren/avion cat si pentru convorbiri ... insa pentru muzica sa am o singura casca nu prea imi convine ,adica cu o ureche sa ascult muzica si cu alta zgomotul de la cale ferata ar fi destul de enervant… dar nici nu as umbla pe strada cu un set de casti pe cap cand imi trebuie sa vorbesc la telefon ... ce mi-ar trebui mie ar fi un set de casti care sar putea decupla una de alta astfel cand il am nevoie pentru convorbiri folosesc doar una si pt muzica ambele ... sa numi ziceti sa cumpar si casti si headset ca momentan nu am bani pentru amandoua ...

Vezi ca in avion nu poti folosi casti bluetooth. In alta ordine de idei, poti incerca cu diferite casti stereo bluetooth de pe piata: Nokia au o gramada (si bune), Plantronics la fel si sunt convins ca si altii.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

vrei sa zici ca nu te lasa? smile) ... e slab semnalul la bluetooth ... iti spun eu ca nare nici-o treaba ... pe cati iam vazut cu casti wireless/bluetooth in avion raspberry

Si de castile de care zici tu ... am cautat , in special plantronics, am mai auzit ca sunt bune , insa nam gasit nimic cemi trebuia ....de nokia ... nu prea am cautat , insa o sa ma mai uit

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Modul Avion dezactiveaza tot ce e wireless, inclusiv Bluetooth.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07

Muzica se poate asculta in ea? Intr-o singura casca?

Semnătură 

A Greener Apple

1 din 2
1