Vestea nu poate decat sa ma bucure, iar acum ar cazul sa vina cu ceva mai de calitate. Eu am luat o dracie de-asta de la Orange Concept Store, am si dat 300 de RON pe ea si mi-am luat tzeapa, pentru ca:
- Se descarca mult prea repede (maxim 30 de ore de standby, fata de 70 de ore cat se lauda ei pe site);
- Este extrem de mica, dar asta poate fi un dezavantaj pentru ca se si pierde cu mai mare usurinta;
- Daca nu folosesti o acoperitoare de plus sunt toate sansele sa-ti cada din ureche in timp ce mergi;
- Se deconecteaza in permanenta de la telefon.
Partile bune:
- Calitatea sunetului - contrar spuselor majoritatii utilizatorilor - e buna, la fel ca si aria de acoperire.
- Fata de alti producatori, problema cand raspunzi la telefon si nu stii unde e casca a fost eliminata: daca raspunzi apelului de pe iPhone, sunetul va veni in iPhone, daca raspunzi din casca, sunetul va veni in casca. O solutie atat de simpla pentru o problema foarte enervanta
- Un alt plus este ca daca tii casca in buzunar nu vei apela contacte aiurea, indiferent daca se apasa din greseala butonul.
- Se poate incarca odata cu telefonul, caz in care deasupra bateriei lui apare si imaginea castii, culoarea verde indicand, la fel, cat de mult s-a incarcat. De asemenea, in standby, apare intotdeauna si bateria de la casca in partea dreapta sus a ecranului. Asta inainte sa se deconecteze aiurea, desigur. Oricum, chiar si daca e deconectat, cand suna telefonul e suficient sa apesi butonul castii si se va reconecta automat (autopairing), primind totodata si sunet.
- Designul este super simplu si practic, asa cum Apple deja ne-a obisnuit, iar materialul este de buna calitate, aluminiu anodizat.
Daca bateria ar fi tinut 3-4 zile ar fi fost un produs excelent, dupa parerea mea. I-as fi dat nota 10, dar asa merita doar un 6 sau 7…