2 din 2
2
Apple Bluetooth-Headset
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu. Nu se poate.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08
Dark1one - 23 Iulie 2009 03:40 AM

deci banuiesc ca nu pot gasi asa ceva nu? sau nu stie nimeni? ... daca ar putea confirma cineva mi-ar fi foarte folositor smile

ce zici tu exista si se poate asculta si muzica in ele si sunt foarte practice.. si mie mi-a ramas mintea la un headset bluetooth de acest gen de cand am vazut filmul “Definitely, Maybe”.. fix la inceput, apare tipul ascultand muzica pe strada la un headset bluetooth.. eu mai investighez, ca mi-ai restarnit interesul, daca gasesc si eu ceva, anunt smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Lend of Ciois
Macuser din: 13.06.09

Ce ziceti oare merge asta pe un iphone 3G ?

http://pocketnow.com/html/portal/reviews/0000000855/review/IMG_1789 thumb.jpg

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

Ok dupa ceva timp de cautare m-am lasat ca n-avea rost ... Am zis sa-mi iau niste casti bluetooth simple, doar pt muzica(deci 2 casti), insa am dat prin cateva magazine (de fapt cam multe) si n-am gasit decat 2 tipuri de casti bluetooth ... primele nu se puteau conecta la iphone( anume la iphone) iar la celelalte pe care le-am gasit nu mergeau controalele de volum la ele si de “answer call”, insa se auzeau destul de ok si dupa ce am mai umblat Bucurestiul in lung si-n lat si n-am gasit nimic altceva( pe mine m-a mirat faptul ca jumate din baietii de se ocupau cu vanzarea imi spuneau ca nu exista asa tipuri de casti lol >_> si erau si destul de increzuti ) am regretat ca nu le-am cumparat. Daca cineva foloseste vreun tip de casti de care am mentionat as ruga daca se poate si un scurt review la ele :D. Multumesc anticipat.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 30.11.07

Eu am un headset BT Sony-Ericsson HBH-DS970 (il am de pe vremea cand aveam K800), care merge perfect atat pentru telefonie, cat si pentru muzica. Ba mai mult, merg si (in majoritate) controalele aditionale, cum ar fi butonul de play / pause, volumul. Si alta chestie misto, cand esti sunat, displayul afiseaza numele complet plus numarul de telefon - pe SE imi afisa doar numarul de telefon. Invers, insa, nu merge: SE imi afisa numele melodiei, iPhone’ul nu. Singura mea plangere e ca nu merge sa fac next / previous (headsetul are butoane de next / previous, care merg pe orice SE, ba chiar si pe Windows Mobile - iPhone’ul le ignora cu desavarsire).

Si apropo de BT in avion - am intrebat mai multe stewardeze daca e ok si mi-au zis ca in timpul zborului nu-i problema. De atunci, n-am mai intrebat, le folosesc direct (desi, la zboruri lungi prefer sa folosesc ceva wired, ca sa evit consumul aditional de baterie).

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

Si eu am aceeasi obsesie cu firele. Dupa ce am cautat si ras-cautat am gasit
modelul Plantronics Voyager 855 pe care mi l-am luat ieri.
La Germanos cica ar fi in jur de 380 RON insa am gasit pe okazii la un tip,
sigilat, cu 250 RON.
Basically este ca orice headset bluetooth insa pt ascultat muzica are
un adaptor care se infige in el cu un mic fir pe care il dai prin spate
pina la urechea cealalta (asta este singurul fir).
Din ce am apucat sa butonez, merge play/pause insa nu merge next/previous
de auzit se aude belea.

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Ati reusit sa faceti sa mearga muzica de pe iphone prin casti BT ? Cum ???????????????? Dau o bere daca imi zice cineva ce si cum :D
Am o pereche de casti Jabra, care se conecteaza la iphone(2G), pot vorbi la ele, dar muzica mi-o reda prin difuzor. Pe net nu am gasit decat abureli cu activare prin voicemail si alte minuni…

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

din cite stiu eu 2g-ul nu are AD2P necesar transmiterii de continut audio stereo prin bluetooth.
io folosesc Voyager-ul la un 3GS

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Acum cateva zile, tot primblandu-ma prin magazine am gasit niste casti care mi-au placut si mi s-au parut acceptabile, cand le-am testat totul a fost ok asa ca am decis sa le cumpar.Insa dupa cateva ore de folosire a tot inceput sa ma deranjeze un bazait in ele pe alocuri, la bass mai puternic(am umblat si la equaliser pe iphone dar nimic) , sau ca si la niste boxe vechi,slabe, care le dai la volum maxim si incep sa bazaie, la fel si cu astia.Le-am dat incet de tot insa tot se aude bazaitul respectiv, le-am incercat si la laptop si tot la fel bazaie…
Stie cineva daca e posibil sa la configurez cumva ca sa evit bazaitul asta? nu stiu tot din iphone sau poate chiar din casti? Presimt ca mi-am tras o teapa de 3 milioane ...

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

ok am rezolvat-o cu castile, m-am dus la ei inapoi si le-am zis ca nu le pot conecta la iphone, si ca nu sunt compatibile bla bla bla ... daca le ziceam ca se aud prost imi faceam eu mai multe batai de cap, pana le reparau ei + ca mi s-au parut la un pret exagerat pt calitatea lor ... acum insa sunt in cautare iar de alte casti similare ...

2 din 2
2