1 din 3
1
Vista… amanat din nou.. haha
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Radeti daca mai puteti… eu nici nu mai rad la cat de penibil este.

http://www.macworld.com/news/2006/05/24/vista/index.php?lsrc=mwrss

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

asta e… o sa-l faca mai bine wink

(de fapt, userii de macuri Pro sunt de vina - nu rula bine pe apple… grin )

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sau o sa incerce sa se inspire din Leopard ce mai apuca… smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

probleme de securitate, ce stim noi…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

mai ce cauta topicu asta aici? se incadra la ceva foarte funny zic eu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
.ral:cr - 25 Mai 2006 04:26 AM

mai ce cauta topicu asta aici? se incadra la ceva foarte funny zic eu.

Ca bine zici fratello…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.10.05

pai poate sa-l scoata si peste cinci ani ca la mine seria pc nu va fi inlocuita, doar cu un imac eventula un powermac smile

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
nevrozel - 25 Mai 2006 01:38 AM

Sau o sa incerce sa se inspire din Leopard ce mai apuca… smile

fără dubiu, da, așa au făcut totdeauna…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

Ce sa se inspire din leopard ... macar de ar fi in stare.  O sa sa faca ceva mai prost care o sa consume resurse cel putin duble.

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Oricum deja Beta consuma de rupe… am incercat eu Beta 1 pe un M 1.83GHZ 512 DDR si mergea ca naiba.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Poate se gandeste Bill gates sa-si faca o fabrica de memorii si vrea sa asigure ca e piata pentru memorii smile . Oricum de-aia tot intarzie vista, pentru ca la cat vor ei sa rupa gura targului, nu prea reusesc sa-l faca sa mearga si pe calculatoare de oameni normali. Si desigur au si mari probleme cu securitatea si cu compatibilitatea softurilor existente. In orice caz au destul de lucru cei de la Microsift si nu m-ar mira sa mai tot amane lansarea

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

O sa le ia vreo 2 ani cel putin sa puna in practica inspirolul dat de Apple in Leopard. Mi-e mila de nevasta-mea care e obligata sa foloseasca un laptop PC.

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
kracker - 25 Mai 2006 02:22 PM

Poate se gandeste Bill gates sa-si faca o fabrica de memorii si vrea sa asigure ca e piata pentru memorii smile . Oricum de-aia tot intarzie vista, pentru ca la cat vor ei sa rupa gura targului, nu prea reusesc sa-l faca sa mearga si pe calculatoare de oameni normali. Si desigur au si mari probleme cu securitatea si cu compatibilitatea softurilor existente. In orice caz au destul de lucru cei de la Microsift si nu m-ar mira sa mai tot amane lansarea

asa cum apple a rupt cu compatibilitatea asa ar putea rupe si bulli the gates, numai la lei (in)compatibilatea este mai presus de orice.adevarul este ca este sa faci un sistem de operare care sa poata rula orice componenta hard. ma refer la ceea ce se gaseste intr-un pc. cand cei care fac hardul nu le testeaza cu alte produse (nici nu se poate) nu este de mirare ca unele caderi de sistem sunt datorate incompatibilitatii componentelor hard.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Derek - 26 Mai 2006 12:24 PM

asa cum apple a rupt cu compatibilitatea asa ar putea rupe si bulli the gates, numai la lei (in)compatibilatea este mai presus de orice.adevarul este ca este sa faci un sistem de operare care sa poata rula orice componenta hard. ma refer la ceea ce se gaseste intr-un pc. cand cei care fac hardul nu le testeaza cu alte produse (nici nu se poate) nu este de mirare ca unele caderi de sistem sunt datorate incompatibilitatii componentelor hard.

Si atunci de ce sa te chinui cu un Wintel… nu are rost.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

Chestia asta cu compatibiltatea hardware e o gogoritza. Sunt aproximativ 4 mari producatori de hardisk-uri, 4 chipset-uri de placi de baza si vreo 3 producatori de chipset-uri de memorii. Pur si simplu ai probleme cu compatibilitatea hadware daca cumperi placi de baza la 25 de $ bucata. Eu cand vad ofertele alea de la vanzatorii aia de masini de spalat cu computere de 7-8 mil. mi se ridica parul pe ceafa cand ma gandesc ce placi de baza au ...

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
nevrozel - 26 Mai 2006 12:35 PM
Derek - 26 Mai 2006 12:24 PM

Si atunci de ce sa te chinui cu un Wintel… nu are rost.

yeap

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

1 din 3
1

‹‹ funny rau!      HELP!!!! ››