Am vazut si eu emisiunea. Astia chiar nu au ce face. Si asa romanii sunt suparati din cauza “crizei”, acuma ne scot si emisiunile de divertisment?! La ce vor ei sa ne uitam, la “Vacanta Mare”?
Cum zice si tanti aia cu ochelari nu interzice express… Desi eu as fi de acord. Oricum televiziunile in general (dar nu numai) au devenit un fel de blaci comunal. In afara de emisiunea Garantat 100%, de pe Tvr 1 daca nu ma insel, nu imi vine in minte o alta emisiune de calitate din televiziunile din romania. Ar fi exagerata interzicea lor, dar reglementarea lor la un nivel DECENT este imperios necesara! Nici Vanghelie si nici Becali si multii altii gen ei nu merita functii publice… cu atat mai mult functii de conducere, dar denigrarea lor de catre cei care fac o emisiune gen mondenii chiar aduce daune integriatatii private…
Am vazut si eu emisiunea. Astia chiar nu au ce face. Si asa romanii sunt suparati din cauza “crizei”, acuma ne scot si emisiunile de divertisment?! La ce vor ei sa ne uitam, la “Vacanta Mare”?
Păi tocmai de aia, trebuie să devină mai serioși!
Acuma, serios glumind, emisiunile-pamflet au fost și sînt manipulări, adesea grosolane, cu un anume scop, totdeauna sau aproape totdeauna politic. Persiflarea repetată a adversarului, fără argumente, bășcălia constantă (mereu cu un anume țel), evidențierea căcănarilor în defavoarea valorilor, iată doar cîteva dintre fețele pamfletului actual. Nu zic că toate ar fi la fel, dar și a face pamflet e un mod de a face reclamă, depinde cum o faci. Sînt tehnici care se învață...
dacă v-ați uitat la emisiunea de la realitatea, v-ar fi lăsat un gust amar și huidu și bendeac…
și chiar și mircea toma a gafat puțin
adevarul e că domnii ziariști și realizatori de emisiuni - unele grosiere și fără pic de umor - ar trebui să fie primii care să cunoască și să respecte legea
atitudinea de haiducie ieftină, glumele de doi bani, nu trebuiesc să facă umbră pamfletului adevărat și a celor care au știut să-l practice
părerea mea!
Legea ca legea dacule, dar bunul simt? Noi romanii suntem foarte buni la a eschiva legile, lucru pe care il fac si eu dar cu raspunde si obraz, asta pentru ca sunt facut prost… Asta e adevaraul, n-ai ce sa faci. Dar daca nu ai nici pic de bun simt, atunci legile nici nu mai conteaza.
In alta ordine de idei, cum vreti voi sa faca glume inteligente , cand si ei tot ascultatoti de manele sunt. Si pana la urma asta vrea narodu’ ca nu e capabil de intelogenta si dupa o zi la arat cu dacia prin Bucuresti si carat fiare si geamuri, doar n-o sa se puna in pat sa citeasca Kant sau Asimov..
Tara arde si noi ne facem legi de cacao…
Afara se fac legi pentru iesirea din criza prin scaderea impozitului pentru categoriile de firme ce sunt direct afectate de criza, legi pentru firmele mici care abia supravietuiesc, cu diverse puncte ce ajuta de fapt, economia tarii prin pastrarea productiei interne la un nivel riicat… si la noi se maresc toate taxele si interesul cel mai mare este ce emisiuni se fac…
D-aia merg toate asa in Romania, ca pe noi ne doare cu ce se scarpina vecinul nu de ce curge apa in baie non-stop si consumam prea mult =))
Astept cu mare interes legea prin care se va impune sa mergem pe jos ca nu mai au loc parlamentarii de mosii care ies in weekend cu rablele ...
ai dreptate cu legile de cacao
trebuia făcut mai din timp așa ceva… nu acuma, când mîrlănia dovedește românia
și tot de cacao e că legitima apărare e reglementată doar pe timpul nopții
Staţi aşa: cu ce sînteţi de acord? Să scape 10 vinovaţi, dar să nu fie condamnat un nevinovat? Sau să fie condamnaţi zece nevinovaţi dar să nu scape nici un vinovat? Dacă sînteţi de acord cu prima, atunci aveţi încredere în mecanismele democratice şi zapaţi mai departe dacă, sub pulpana pamfletului se strîng şi mitocani, şi imbecili, şi gunoaie. Dar cu siguranţă nu îi veţi condamna la moarte nici pe Caragiale, nici pe Toma Caragiu. Dacă, însă, sînteţi de acord cu a doua aserţiune, avem toate şansele să scăpăm de orice fel de umor. De ăla prost, violenr, vulgar, desigur, da’ şi de ăla bun!
Staţi aşa: cu ce sînteţi de acord? Să scape 10 vinovaţi, dar să nu fie condamnat un nevinovat? Sau să fie condamnaţi zece nevinovaţi dar să nu scape nici un vinovat? Dacă sînteţi de acord cu prima, atunci aveţi încredere în mecanismele democratice şi zapaţi mai departe dacă, sub pulpana pamfletului se strîng şi mitocani, şi imbecili, şi gunoaie. Dar cu siguranţă nu îi veţi condamna la moarte nici pe Caragiale, nici pe Toma Caragiu. Dacă, însă, sînteţi de acord cu a doua aserţiune, avem toate şansele să scăpăm de orice fel de umor. De ăla prost, violenr, vulgar, desigur, da’ şi de ăla bun!
Uite vezi asta e problema in Romania. Ca nu se pot face legi clare care sa-i condamne pe cei 10 vinovati si sa-l scape pe cel nevinovat.
Pai uitati exemplu:
Jandarm la ambasada, ordin direct, nu are voie sa parcheze nimeni se considera atentat etc.
vine unul, cu tupeu, asta someaza ,etc, baga mana sa-i scoata cheile ca vede ca ala nu vrea sa plece si face urat (a zis sa nu fie ceva in neregula cu el)
la care ala il musca de mana si asta il da din instinct cu capul de volan.
jandamul a trebuit sa-i ceara lu ala scuze in scris puls daune, pt ca era nu stiu ce mahar (dar nu avea legatura cu ambasada).
deci?
daca nu respecta ordinul curtea martiala, daca da suporta nesimtirea oricarui mahar cu bani si pile.
In America era impuscat de mult….
Sa fim seriosi.
De aia nu face nimic Politia, ca sunt pe posturi mari , de la Politie pana la Tribunal, unii care scot criminalii si hotii nevinovati.
Problema e ca unii o fac de frica, adica sunt sunati si amenintati.
Un politist daca a tras un foc de arma avertisment, il plateste ca “poate nu era asa pericol si a consumat degeaba glontul”.
Asta e, poate doar o instaurarea unei curti martiale ne-ar scapa, cum au scapat si italienii de mafie o perioada.
hai să citim întii bine legea, ca să știm despre ce vorbim…
poate că de frica legii, vom avea iar umor de calitate
ce face bendeac, ce face huidu, ce face garcea, ce face fetecău, cu greu se poate numi umor, dar’mite să se compare cu caragiu
io zic că vîrful nasului trebuie zărit mereu
toate legile care au dorit sa reglemeteze umorul au sfirsit intr-un singur fel, s-a ris sanatos de ele.
in tara asta ce-i intr-un provizorat mizer voiosia nu poate sa fie decit hdă, iar o lege care doreste sa reglementeze umorul nu va face decit sa mareasca dezordinea, pentru ca am ajuns sa numai putem ride de prostia legislativului si asta e grav.
sunt sigur că nici unul dintre voi nu ar mai zice asta dacă el ar fi personajul de care se rîde
dar e mai ușor de privit, nu?
la fel de jenant mi se pare și apelul mihaelei rădulescu la colegii din breaslă în legătură cu procesul ei cu elan
sau refulările lui badea
dar voi, oamenii obișnuiți, ce pîrghii aveți?
o lege, oricând poate fi perfectibilă
lipsa legii, duce la aberații