Asta pentru ca nu e in SU
. Acest bug nu a afectat toate mac-urile ... doar unele (probabil majoritatea din moment ce sunt atatea “afectate”). Eu de exemplu nu i-am facut nimic ca sa il conving sa mearga (asta in 10.5.6) cand a aparut 10.5.6 chiar am testat sa vad daca e sau adevarat, si nu m-am lovit de aceasta problema, mi-a recunoscut foarte bine iPhone-urile in DFU . Oricum am citit prin mai multe locuri ca este foarte usor sa il “repari” , se ruleaza un script parca.
Uneori QuickPwn mai da si el erori, mare lucru nu ai ce sa ii faci, decat sa incerci de mai multe ori, sa fi atent cand intri in DFU si cel mai important inainte de toate cele sa ii dai un restore in iTunes la fw-ul lui .
Acuma, că m-am prins cum merge Pwn, pot spune că e un singur moment critic, ăla cînd trebuie să apeși 10 secunde (precis) ambele butoane, apoi alte 10 secunde, tot precis, numai ăla de Menu. Dacă apeși o secundă mai mult sau mai puțin, o iei de la capăt. Altfel, toate bune și frumoase. QuickPwn te duce pas cu pas spre victorie, faci EXACT ce spune acolo să faci, descarci ce zice să descarci, apeși pe butoanele care zice el EXACT cît zice și ieși la capăt. Durează ceva, cu totul tot, iTunes REstore + Pwn (greșit o dată la secundele alea) + Restore din Backup iar în ITunes a durat vreo oră, cred. Operația cu Pwn durează puțin, chiar dacă greșești și o iei de la capăt.