am o problema cu firefox 3.0.7 [de fapt nu pe userul meu ci pe al sotiei ..... de unde si gravitatea problemei .. ] ; ea folosea firefox pt a se conecta la yahoo mail ... toate bune si frumoase pana intr-o zi cand n-a mai vrut sa-i trimita mail-urile . Eroarea era ceva legat de “connection problem” sau ceva in genul asta dar nu cred ca are legatura cu nici un fel de conexiune pentru ca se poate conecta pe orice site…. . Am incercat s-o dreg prin stergerea cache-urilor din firefox si tot ce am mai gasit legat de asta in home-ul_ei/Library ... dar fara nici un rezultat concret. Pana la urma am convins-o sa foloseasca safari dar nu-i place (desi merge bine pe yahoo mail) .... . Mentionez ca de pe userul meu merge (firefox - yahoo mail) fara sincope . Ce as mai putea sa incerc astfel incat sa-i fac fiefox-ul sa functioneze normal de pe userul ei ?
Fișierul de preferințe din /Users/....../Library/Preferences/org.mozilla.firefox.plist l-ai șters ?
Am dat cu “find .... | xargs rm” pe toate fisierele cu firefox in nume din /Users/userul-ei/Library , am restartat firefox si m-a dus direct pe yahoo mail desi home page-ul nu era setat acolo ... ma mai lupt cu el putzin dar nu prea mai am idei de unde sa-l apuc ....
... dacă nici așa, fă un user nou și, dacă merge, transferă toate datele din cel vechi în cel nou, îi dai putere de admin și gata.
O sa incerc si varianta asta ..... dar fara admin ..... nu vreau sa fiu anuntat ca “Nu stiu pe ce am apasat si a ‘disparut’ un folder” sau mai stiu eu ce .... .
... dacă nici așa, fă un user nou și, dacă merge, transferă toate datele din cel vechi în cel nou, îi dai putere de admin și gata.
O sa incerc si varianta asta ..... dar fara admin ..... nu vreau sa fiu anuntat ca “Nu stiu pe ce am apasat si a ‘disparut’ un folder” sau mai stiu eu ce .... .
multumesc foarte mult
Bun, fie și așa, dar un admin trebuie să aibă macul ăla, nu?