Vibratii iPHONE 3g
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.11.07

Salut,

AAM o problema la un iPHONE 3g si anume: nu mai merg vibratiile nici in modul normal atunci cand suna, nici in silent. In meniu sunt ON.
Am incercat, ON/OFF, RESTART, chiar si RESTORE. Nimic!
Metionen ca al schimbarea din switch pe NORMAL/SILENT simbolul apare
Are cineva vreo idee?
Multzum!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tzo - 26 Martie 2009 03:11 PM

Salut,

AAM o problema la un iPHONE 3g si anume: nu mai merg vibratiile nici in modul normal atunci cand suna, nici in silent. In meniu sunt ON.
Am incercat, ON/OFF, RESTART, chiar si RESTORE. Nimic!
Metionen ca al schimbarea din switch pe NORMAL/SILENT simbolul apare
Are cineva vreo idee?
Multzum!

Păi s-a stricat vibratorul, nu? Ce altceva poate fi. În cel mai bun caz, vreun contact prost.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Si eu am aceeasi problema dezbatuta mai demult…cu un iPhone 2G…dar nu am rezolvat nimik. Tu ai putea sa o rezolvi ducandu-te la service Orange. Si daca te duci intreaba daca poate sa rezolve si un 2G cu aceeasi problema…ms! Bft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Da, dacă e cumpărat de la noi, mergi cu telefonul la Orange şi cel mai sigur vei primi unul nou raspberry
Ţine-ne la curent!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.03.09

salut,

la fel am avut aceasi problema cu un iphone 3g. dupa ce am citit pe mai multe forumuri am gasit o modalitate prin care poti face din nou vibrarea sa functioneze. cel putin a functionat si-n cazul meu.
cu ecranul tel in jos, loveste telefonul de o suprafata moale, nu prea tare, nici prea slab.
pe urma verifica functia de vibrare.

anunta-ma daca ai reusit! (asta pt a confirma ca mesajul meu nu a fost o gluma)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.08.08

Eu am avut aceeasi problema, am fost la service si mi s-a schimbat telefonul. Iti recomand sa faci la fel.

Semnătură 

Don’t drink and drive, when you can smoke and fly!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 08.11.07

salut.
Baieti problema s.a rezolvat de la sine. adica intr.o buna zi cand ii aratam unui prieten ce am patit am dat de switch si hop! a vibrat.
iar de atunci merge in continuare si are cred vreo…....5 zile de cand merge perfect.
Ce sa zic nu e prea bine nici asa, dar ma bucur macar ca nu mai trebuie sa alerg sa il rezolv.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
John Q - 31 Martie 2009 05:01 PM

salut,

la fel am avut aceasi problema cu un iphone 3g. dupa ce am citit pe mai multe forumuri am gasit o modalitate prin care poti face din nou vibrarea sa functioneze. cel putin a functionat si-n cazul meu.
cu ecranul tel in jos, loveste telefonul de o suprafata moale, nu prea tare, nici prea slab.
pe urma verifica functia de vibrare.

anunta-ma daca ai reusit! (asta pt a confirma ca mesajul meu nu a fost o gluma)

smile) caterink…eu nu il loveam…puneam pe cineva sa ma sune si il agitam sa se faca iar contactele. Partea proasta e ca pe urma iar nu mai mergea din cauza miscarii telefonului. Se pare ca l-a mine s-a rupt ceva in el de la cazaturi…am inteles ca ar fi un piciorusi de plastic care tine contactele de vibrare in loc…cred ca ala e fracturat la mine..sau doar s-a deplasat. Inca mai caut service care sa poata repara asta. Daca stie careva sa ma anunte si pe mine.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)