1 din 3
1
Update-ul la 2.2.1 mi-a omorat WiFi-ul… si iPhonul in general!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.04.08

Salut! Astept sa va inscrieti in acest topic toti cei care dupa acest minunat update, aveti probleme majore cu WiFi-ul, cu reteaua GSM sau cu Bluetooth-ul. Vi se incinge mai tare decat de obicei? Va cade des semnalul? Va moare bateria mai repede? Astept pareri! Eu unul sunt scarbit.. este al doilea telefon. Daca s-a prajit WiFi-ul ma *** pe el. Nu imi mai foloseste ca telefon. Am Nokia pt asta.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Mda….depinde de mai multe treburi problema ta. In general update-ul repara problemele…dar e posibil sa fie din cauza ta…daca ai Cydia si ce ai instalat de pe acolo, cate ai instalat…daca nu cumva l-ai scapat, etc. Sau e posibi sa fi un caz unic in care s-a stricat singur. Daca vrei incercam si o varianta de-a mea care nu presupune JB si vedem daca mai face nazuri.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Astept sugestii. Mentionez ca telefonul chiar l-am tinut curat in ultima vreme. In afara de Last Fm si RadioNet si zemote (control PC) nu am avut altceva. Problema e ca a mers fara probleme o perioada dupa care a inceput sa se balbaie si in final, acum nu mai vede nici un Access Point. Am pus iPhone Utility si da urmatoarea eroare: Eroare 82, Cannot list wifi bla bla ceva de genu.

Am facut urmatorii pasi: inapoi la 2.1. Inapoi la 1.1.4. Downgrade bootloader. Resoft 2.0.1. Update baseband 4.6. Inapoi la 3.9. Update la 2.2.
Nu mai am solutii.

Absolut intamplator, imi pleaca WiFi-ul si merge putin apoi cade cand vreau sa utilizez pe safari. Apoi iar revine. Daca il inchid si il deschid, iar nu mai vede nimic.

Din curiozitate, iti recomand sa mergi la Apple Community forum si sa vezi la internet&network;cati sunt cu probleme de wifi. Numarul lor creste zilnic.

Sunt cu telefoane noi noute, de 1 sapt care au facut update si acum nu mai au WiFi.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

Pai ii faci jailbreak si te astepti ca totul sa mearga struna? Pune-i 2,2,1 normal, oficial, ne-jailbreak-uit, sa vezi ca nu iti mai face nici o problema. E cunoscuta problema cu pierderea semnalului sau trecerea telefonului in mod avion cand e jailbreak-uit. Nu ai de ce sa te superi pe Iphone pt ca nu iti merge cum vrei tu dupa asta. Daca iti face aceeasi problema pe normal, du-te cu el la reparat, doar il ai in garantie nu? Daca nu, fa-l cadou la cineva(sunt o groaza de tipi care vor un iphone), si foloseste-ti in continuare nokia.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

iPhone-ul este 2G prietene. Pune tu oficial pe el si ti-l fac cadou. Da’ vezi sa fie Vodafone, nu Orange

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asta era ideea…sa ii dai un update direct din iTunes. Adik asta vroiam sa iti propun. Cel mai ushor mi-ar fi sa te kem la mine sa il rezolv eu :D. Ramane sa vb daca vrei.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Eu am 2 prieteni carora le-am facut update din iTunes cand a aparut firmware 2.0 si nu au mai cerut activare.
Amandoua telefoanele sunt 2G aduse din America.
De atunci update-urile si le fac din iTunes fara probleme - telefoanele merg asa cum trebuie-fara blocari,intreruperi sau alte chestii enervante.
Daca nu ma insel, la trecerea de la 1.1.4 la 2.0 iTunes nu mai bloca telefonul daca ii faceai update din iTunes
Asa cum spunea si LuciBV - este jailbreak-ul care da totul peste cap si creeaza numai probleme.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dap….sunt de aceeasi parere! Cred ca astfel nu ar mai avea probleme telefonu. Si il am de la 1.1.4 din SUA si de la 2.0 dau update doar din iTunes. Nu am nici o problema cu el si cu felul in care functioneaza.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Din moment ce faci acel Jailbreak, îţi asumi nişte riscuri… :(
Când aveam iPhone de primă generaţie îi făceam doar unlock şi jailbreak (strict cât să funcţioneze) iar de la 2.0 îi făceam update din iTunes şi nu am avut probleme.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Offf, asta incerc sa fac si eu acum. Ma intorc la origini cu el, ii fac downgrade total, apoi unlock si jailbreak si dau update pe urma

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.07.07
merlin2578 - 26 Martie 2009 05:14 PM

Salut! Astept sa va inscrieti in acest topic toti cei care dupa acest minunat update, aveti probleme majore cu WiFi-ul, cu reteaua GSM sau cu Bluetooth-ul. Vi se incinge mai tare decat de obicei? Va cade des semnalul? Va moare bateria mai repede? Astept pareri! Eu unul sunt scarbit.. este al doilea telefon. Daca s-a prajit WiFi-ul ma *** pe el. Nu imi mai foloseste ca telefon. Am Nokia pt asta.

Cred ca titlul ar fi mai potrivit daca s-ar mentiona faptul ca ai jailbreak. Nu are nimeni nici o vina daca ti-ai bagat tu degetele in el ...
Fa upgrade curat prin iTunes, si daca se mentin problemele foloseste garantia.

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08
iedutu - 27 Martie 2009 02:37 PM

Cred ca titlul ar fi mai potrivit daca s-ar mentiona faptul ca ai jailbreak. Nu are nimeni nici o vina daca ti-ai bagat tu degetele in el ...

A zis omu’ ca e iPhone 2G. Cum vrei tu sa-i faca update curat? Sau sa foloseasca garantia (nu se comercializeaza oficial in Romania)?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.07.07
Tudor32 - 27 Martie 2009 02:39 PM
iedutu - 27 Martie 2009 02:37 PM

A zis omu’ ca e iPhone 2G. Cum vrei tu sa-i faca update curat? Sau sa foloseasca garantia (nu se comercializeaza oficial in Romania)?

Update curat prin iTunes merge.
Ca sa mearga in .ro se poate pune un turbosim.

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Luati si cititi aici si va minunati

http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1892636&tstart=0

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

WiFi-ul merge. Stupid sau nu, va rog sa ma credeti ca nici mie nu imi vine sa cred ce am fost in stare sa fac. Am pus telefonul in congelator pt 5 min si racit bine a mers perfect petru 20 min. Dupa care ... pauza. Asta inseamna ca idiotii de la Apple au facut update la vitza pana au bagat in corzi cipul. Acum trebuie sa asteptam sa faca un 2.2.2 care sa rezolve cumva problema. Atata timp cat functioneaza e clar o problema de soft. Daca il las cu WiFi inchis pe o suprafata mai rece, functioneaza pentru o perioda limitata. De indata ce se incinge serios in spate, nu mai merge bine incepe sa se balbaie si in final se deconecteaza.

Off, mai Apple, mai mai…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
merlin2578 - 30 Martie 2009 08:41 PM

Acum trebuie sa asteptam sa faca un 2.2.2 care sa rezolve cumva problema. Atata timp cat functioneaza e clar o problema de soft. Daca il las cu WiFi inchis pe o suprafata mai rece, functioneaza pentru o perioda limitata. .

Nu va mai fi niciun 2.2.2, va fi direct 3.0 in Iunie..

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

1 din 3
1