Numai probleme cu update-ul asta si Wi-Fi-ul. Acum merlin2578 - te intreb tu ce router wireless ai ? Sunt convins ca ai tot incercat una-alta, dar pe un Airport Express/Extreme ai incercat ? pe b/g only, schimbat canalul etc ? Stiu ca sunt sanse mici, dar merita sa incerci. Eventual si la liber, fara parola.
PS : Stiu, am citit totul pe Apple Discuttions, dar incearca si tu ce am scris mai sus, poate te ajuta. NU de alta, dar sa nu-ti raceasca telefonul..
hmmm… ciudat…. am facut update 2.2.1 la 5 iPhone 2G…. nici unul nu are nici o problema… cu jailbreak, cu cydia, installer si o gramada de aplicatii instalate… totul merge ca uns…
cat despre “racirea telefonului”... nu va recomand… stiu 3 cazuri in care datorita expunerii prelungite la temperaturi scazute display-ul s-a defectat si… coincidenta sau nu… in toate cele 3 cazuri nu mai merge “touch-ul” in jumatatea inferioara a display-ului…
Salut,
Eu sunt up to date cu orice legat de Iphone. Sunt utilizator de Iphone(original, decodat oficial) de 1 luna si nu am avut nici cea mai mica problema.
Nu s-a blocat niciodata, nu s-a incins, nu mi s-au intrerupt convorbirile, merge super ok.
Am facut toate update-urile disponibile atat la firmware cat si la app si sunt super incantat. Astept cu nerabdare varianta 3.0.
Folosesc doar aplicatii din app store si nimic altceva.
Deci cred ca problemele pot aparea din cauza interventiilor “neaturizate” asupra telefonului, ma refer aici la partea de software.
si nici app ipa pe care le inst cu itunes pe 2.2 mergea ok,acum pe versiunea 2.2.1 nu mai merg instalate dau eroare de ce ? poate cineva sa imi spuna si mie
Stati sa va lamuresc: chestia cu racitul n-am mai repetat-o si nici nu am sa o mai repet vreodata. Sunt patit cu ecranul, asta este al doilea telefon. Aia a fost odata de test. Partea buna este ca intre timp, am ramas pe 2.2, il tin inchis WiFi-ul cand nu am nevoie de el si imi merge. Pentru scurt timp, dar imi merge. Mai dau un net, chestii marunte, mai un AppStore. Sa vedem daca se rezolva problema in 3.0. Iar pentru cei care se bat cu pumnul in piept ca nu au probleme: mai asteptati putin, problemele apar la WiFi utilizat intens (cazul meu, ascult radio pe net prin sistemul 5.1 de acasa). Sa vedeti dupa ce se incinge zdravan daca va mai merge bine. BE COOL man!
Se pare ca unii vor neaparat sa puna diversele “defectiuni” cel mai probabil cauzate de nestiinta lor sau de utilizarea necorespunzatoare in spatele Apple…
Sincer sa fiu pentru acestia cred ca nici iPhone 5.0 nu va fi o solutie. Pentru ei recomand… Sagem!... )
Ar fii bine ca si cei de la Orange sa ia seama de asta sau cel putin sa speram ca cei de la Apple vor da instructiuni precise asupra acestui caz caci altfel eu cred ca Orange Ro o va lasa asa sau vor ascunde cazul pana ce le vor expira garantiile celor ce le-au cumparat legal de la ei.
Ar fii bine ca si cei de la Orange sa ia seama de asta sau cel putin sa speram ca cei de la Apple vor da instructiuni precise asupra acestui caz caci altfel eu cred ca Orange Ro o va lasa asa sau vor ascunde cazul pana ce le vor expira garantiile celor ce le-au cumparat legal de la ei.
Eu nu am auzit pe nimeni cu 2.2.1 fără jailbreak să aibă probleme cu wifi-ul, eu unul nu am şi nici nu am avut vreo problemă cu firmware-ul 2.2.1
Garanţia celor care au cumpărat iPhone de la Orange nu poate expira mai devreme de August 2010.
Văd că tot tu ai dat link către blogul lui adrian boioglu… se pare că baiatul nu prea ştie despre ce e vorba din moment ce zice asta:
“problema nu afecteaza toate telefoanele, ci in special modele mai vechi din iPhone clasic sau iTouch. dar parca nu as risca… Poate ca o sa avem un 2.2.2 in curind.”
Nu va fi niciun 2.2.2 ... în iunie va fi 3.0; se tot vorbeşte despre asta!