2 din 8
2
WWDC 09
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
mediaconvertor - 28 Martie 2009 04:35 AM

poate se duc baetii aia dastepti de la go4it sau de la chip

smile
Aia nu mai lucreaza de mult acolo :D

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.02.07

va spun sincer ca pe mine ma cam bate gandu sa ma duc, da’ parca n-as merge singur si ... am intrat aci sa vad ce zice lumea. funny smile

Semnătură 

iMac White 24” 2.16 GHz Core 2 Duo, 250GB 7200rpm, 4G DDR2
MacBook White 13.3”, 2.0 GHz Core 2 Duo, 80GB 5400rpm, 2G DDR2
MacBook Aluminium 13.3”, 2.4 GHz Core 2 Duo, 250GB 5400rpm, 4G DDR3
iPod Shuffle (2G)
iPhone 3G 8GB

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.09.08
sergiutruta - 29 Martie 2009 04:02 AM

va spun sincer ca pe mine ma cam bate gandu sa ma duc, da’ parca n-as merge singur si ... am intrat aci sa vad ce zice lumea. funny smile

Eu unu ma pregatesc sa ma duc, cea mai mare piedica o sa fie viza pentru USA. Daca vrea sa mai vina cineva sa anunte aici poate ne intalnim pe acolo!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
rfm - 21 Aprilie 2009 03:31 AM
sergiutruta - 29 Martie 2009 04:02 AM

Eu unu ma pregatesc sa ma duc, cea mai mare piedica o sa fie viza pentru USA. Daca vrea sa mai vina cineva sa anunte aici poate ne intalnim pe acolo!

Dacă ai nevoie de nişte “tips-uri” despre ce şi cum la viză... sunt deschis la discuţii, asta dacă ceea ce ai zis nu este o glumă sarcastică.

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.09.08
Ǻndяei - 21 Aprilie 2009 03:37 AM

Dacă ai nevoie de nişte “tips-uri” despre ce şi cum la viză... sunt deschis la discuţii, asta dacă ceea ce ai zis nu este o glumă sarcastică.

Nu este o gluma sarcastica, si chiar m-ar ajuta niste informatii legate de viza.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 22.02.07

nu era o gluma si ... viza am, merci.

Semnătură 

iMac White 24” 2.16 GHz Core 2 Duo, 250GB 7200rpm, 4G DDR2
MacBook White 13.3”, 2.0 GHz Core 2 Duo, 80GB 5400rpm, 2G DDR2
MacBook Aluminium 13.3”, 2.4 GHz Core 2 Duo, 250GB 5400rpm, 4G DDR3
iPod Shuffle (2G)
iPhone 3G 8GB

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
rfm - 21 Aprilie 2009 03:41 AM
Ǻndяei - 21 Aprilie 2009 03:37 AM

Nu este o gluma sarcastica, si chiar m-ar ajuta niste informatii legate de viza.

Voi încerca să fiu scurt.
Vei avea nevoie de o viză tip B2 (de turist). Trebuie să dovedeşti că nu te duci ca să râmai acolo, că nu te duci sa studiezi etc.
Poţi prezenta extras de cont bancar, acte de proprietate, studii, loc de muncă... dar astea le poţi afla şi de aici
http://www.usembassy.ro/Romana/Non-Immigrant.html

Lucruri care nu le afli oficial, mie mi-au fost utile: la ambasadă te îmbraci casual, nici jeansi dar nici costum cu cravată. Zâmbeşti, eşti degajat (dar nu prea sigur pe tine - nu sfidezi). Nu minţi, nici în faţa ofiţierului consular, nici în formularele pe care le completezi în prealabil. Ei îţi pun întrebări ca să te intervieveze, răspunsurile le au deja!! Încearcă să fii prompt în răspunsuri, evită “liniştea” mai mare de 3-4 secunde, vorbeşte în perspectivă (experienţa pe care o voi avea în State îmi va fi de folos la întoarcerea în ţară—-).
Programează-te la interviu la începutul lunii dar evită zilele de la începutul săptămânii (au un barem de acceptare şi respingere).
Pregăteşte-te să fii refuzat… de multe ori criteriile după care se dau vizele nu există, nimeni nu poate să intervină, rămâne la latitudinea ofiţerului consular de la interviu dacă l-ai convins, cu documentele dar mai ales cu prezenţa de spirit, că meriţi o viză pentru SUA. Cele mai multe dintre vizele de turist obţinute de amici de-ai mei au fost obţinute de la al doilea interviu.

Succes,

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se pare că toate biletele au fost vândute

WWDC is Sold Out
Session videos will be available to purchase shortly after the conference. More details will be available soon.

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Keynote-ul va fi prezemtat de Philip Schiller
http://www.apple.com/pr/library/2009/05/13wwdc.html?sr=hotnews

Speram totuşi să-l vedem la Steve aici ... rolleyes

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Ǻndяei - 21 Aprilie 2009 04:29 AM

Lucruri care nu le afli oficial, mie mi-au fost utile: la ambasadă te îmbraci casual, nici jeansi dar nici costum cu cravată. Zâmbeşti, eşti degajat (dar nu prea sigur pe tine - nu sfidezi). Nu minţi, nici în faţa ofiţierului consular, nici în formularele pe care le completezi în prealabil. Ei îţi pun întrebări ca să te intervieveze, răspunsurile le au deja!! Încearcă să fii prompt în răspunsuri, evită “liniştea” mai mare de 3-4 secunde, vorbeşte în perspectivă (experienţa pe care o voi avea în State îmi va fi de folos la întoarcerea în ţară—-).
Programează-te la interviu la începutul lunii dar evită zilele de la începutul săptămânii (au un barem de acceptare şi respingere).
Pregăteşte-te să fii refuzat… de multe ori criteriile după care se dau vizele nu există, nimeni nu poate să intervină, rămâne la latitudinea ofiţerului consular de la interviu dacă l-ai convins, cu documentele dar mai ales cu prezenţa de spirit, că meriţi o viză pentru SUA. Cele mai multe dintre vizele de turist obţinute de amici de-ai mei au fost obţinute de la al doilea interviu.

Succes,

Cu scuzele de rigoare, te asigur că nu au niciun fel de criteriu. Singurul criteriu real este să nu te bănuiască de emigrare, adică aă ai venituri stabile, job etc. Restul sînt baliverne. Este motivul pt care mulți tineri, studenți de ex., nu primesc viză, sînt potențiali imigranți pt ei. Poți să faci tumbe și să te îmbraci cum vrei, să ai prezență de spirit, să nu minți… tot nu dau viza.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cattus, nu trebuiesc scuze de rigoare. Eu am vorbit din proprie experienţă legat de viză. Am fost de 3 ori la ambasada, iar pentru ultimele două dăţi am primit şi viză de turist, respectând rigorile pe care le-am prezentat. Mi s-a părut util să ofer detalii despre experinţele mele!
Dacă tu ai avut alte experienţe cu ambasada SUA, tot ce este posibil să ai dreptate; să sperăm că băiatul ce vrea să meargă la WWDC 2009 va avea succes la viză wink

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Ǻndяei - 14 Mai 2009 11:07 PM

Cattus, nu trebuiesc scuze de rigoare. Eu am vorbit din proprie experienţă legat de viză. Am fost de 3 ori la ambasada, iar pentru ultimele două dăţi am primit şi viză de turist, respectând rigorile pe care le-am prezentat. Mi s-a părut util să ofer detalii despre experinţele mele!
Dacă tu ai avut alte experienţe cu ambasada SUA, tot ce este posibil să ai dreptate; să sperăm că băiatul ce vrea să meargă la WWDC 2009 va avea succes la viză wink

Să fiu clar: eu am avut viză pe 10 ani, am mers de două ori; soția, pe 10 ani, a mers o dată. fi-meu, la 19 ani, a vrut să meargă și el, nu am fost împreună, am zis că americanii îs oameni serioși, cu baza de date în calculator pusă la punct. A dat peste o acritură care se uita strîmb și a zis nu. Nici măcar nu s-a uitat în baza de date să vadă că tac-so și mă-sa au avut vize pe 10 ani.
Acuma viza mea și a soaței a/au expirat. Ea ar vrea să meargă și tot analizez cum ar fi mai bine să procedez: să mă umilesc în fața lor sau să renunț să mai merg. Am renunțat, chiar nu suport drumurile lungi. Nici bani nu am să ajung, nici spnsor să mă ajute. Asta ca să precizăm niște detalii.
Pe mine mă scîrbesc scenele astea. Adică dau 350 lei ca să spună nu? Aș prefera să știu niște criterii clare, numai că nu le au. Pue și aimplu e loterie, mai cred, tot pur și simplu, că au următorul principiu: x % sînt respinși; cîte cereri, bre, am avut azi? x+1 din cotă, boss. bun, restul se resping toți, mai vedem mîine. Am toate motivele să cred că ai picat cînd șefu era bine dispus sau nu atinsese cota de respingeri.
Mi-a plăcut America, aș mai merge, dar nu pe criterii d-astea. Prefer să revăd chestii simple, umane, templele romane din Macedonia, de ex., teatrul roman din Plovdiv, templul de la Delphi, castelele din Moravia… e mai aproape și nu stau la coadă.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

Cattus, când o fi să vizitez Cehia/Praga măcar (că e în plan după criză smile ), te voi ruga pentru niște indicii turistice. Ok? Mulțumesc.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
calinescu26 - 15 Mai 2009 01:05 AM

Cattus, când o fi să vizitez Cehia/Praga măcar (că e în plan după criză smile ), te voi ruga pentru niște indicii turistice. Ok? Mulțumesc.

Cu cea mai mare plăcere. Ia în calcul că Praga o vizitezi acum cel mai bine noaptea, peste zi a devenit ceva insuportabil, sunt 10 oameni pe metru pătrat, pur și simplu te calci pe picioare cu cel de alături. Vorbesc serios. Te scoli la 4 dimineața, ieși din casă la 4.30-5 și vizitezi centrul până la ora 8, când începe nebunia. De la 8 la 23 pleci din Praga, vizitezi zona învecinată, castelele.
Dar mai sînt multe alte locuri frumoase, nu numai Praga, castelele, zona Plzeň-Marianské Lázně (Marienbad)-Karlovy Vary (Carlsbad); Bohemia de Sud (Česke Budějovice, mamă ce bere fac acolo, nu mai pleci acasă); Moravia, Valahia Moravă (Valašsko), sudul Moraviei (Valtice), Brno (orașul european unde s-a experimentat cea mai ineresantă și mai frumoasă arhitectură a perioadei interbelice – funcționalismul), Olomouc (cel mai frumos oraș universitar pe care mi-l pot imagina)...
Nici eu nu am văzut tot, evident.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

Mi-am notat. Săru’ mâna.

Semnătură 

iPhone 5c

2 din 8
2