Intrebare de dobitoc: vreau sa imi iau MB cat de curand. Vine cu SD Slot, monitor de-ala super, si se mai ieftineste, nu? Sau e tot 68 de milioane, cat era ala top-notch?
Intrebare de dobitoc: vreau sa imi iau MB cat de curand. Vine cu SD Slot, monitor de-ala super, si se mai ieftineste, nu? Sau e tot 68 de milioane, cat era ala top-notch?
Prețurile de Romania sunt diferite,știi asta.‘om vedea…
Pai sa vedem: ala la care ma gandeam eu, de 5200RON, era la ei $1400. Adaosurile lor raman, dar daca scade la ei acasa, nu scade si la noi in suburbie? Hopefully…
Parca asa s-a intamplat si data trecuta. Nu tin minte sa fi vazut vreun MB de 4000RON (cel alb, $1000 la ei) inainte de ultimul update din toamna. oO
E doar o evolutie cu dus intors.
Hai sa analizam: MBP la pret de MB, avind NUMAI firewire si un ecran mai bun… Placa grafica din MB… Iar hîm! Măi, să fie! Iar despre bla-bla-ul cu 7 ore de funcţionare, e exact ca ăla de ieri cu 5 ore. Dacă a reuşit cineva să-l ţină în viaţă 4, îi dăm un premiu. Deci, cu îngăduinţă, 5 ore pentru cel nou.
Un MBP cu 9400 la preţ mai micuţ şi la frecvenţă mai micuţă. Nimic deosebit. Cînd ajungem la un standard acceptabil, avem aceleaşi preţuri. Nimic deosebit.
Cît despre iPhone, să vedem mai întîi cît rezistă bateria, cît de bun e Tomtom.
Om trăi şi-om vedea.
Asteptam evenimentul cu sufletul la gura. Mi-ar fi placut sa fiu acolo dar ma multumesc cu ce gasesc pe internet si pe pagina apple. Ca si prim rezultat: iPhone 3GS. Foarte multe inovatii, m-am uitat la reclama si tot ce era pe acolo. Insa… ma asteptam la un design mai .... ceva mai nou.
Tot pe internet am aflat si de un Macbook Pro de 13 si altele.
Stie cineva un site care sa transimita live sau in reluare ce se intampla pe acolo? Sau ceva noutati?
Personal, 3Gs mi se pare interesant doar pentru clientii noi, si nu mi se pare material de upgrade de la 3G.
Poate doar partea cu “de 2 ori mai rapid” sa imi schimbe parerea, pentru ca in rest:
- camera mai buna si cu suport video - personal, nu cred ca am facut 15 poze intr-un an deci no, thanks
- voice control - distractiv (mai ales sa-i zici “play more songs like this”) dar totusi relativ inutil
- busola - ok, nice….sa vedem ce softuri o vor folosi si cum
- bateria - nu e revolutionara (3g talk time - 5 ore inainte vs 5 ore acum, si in rest diferente care par mar pe hartie dar in viata de zi cu zi nu justica investitia).
Parerea mea.
In rest:
Macbook pro-urile interesante intr-adevar.
Snow Leopard se cam stia.
Iphone - OS 3.0 - se cam stia