1 din 2
1
iPhone 2.2.1 Problema Grava!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.03.09

salutare sunt nou aici,
Vreau sa va spun ca pana acum 2 zile am fost foarte bucuros de noul meu iPhone 16gb 3g firmware 2.2.1 pana cand s-a stricat !
Strica , in senusl ca pica semnalul cand sunt apelat sau cand incerc sa apelez , in schimb cand apelez folosind functia Loudspeaker functioneaza perfect deasemenea folosind castile pot apela si pot fi apelat .. in schimb normal nu pot apela cade semnalul si imi da Call Filed .. :( foarte dubios.. chestia asta mi s-a intmplat dupa ce am cumparat un cablu tv/out si m-am jucat putin cu el si cu iPhoneul .. Cablu era original pentru iPhone. Altceva si mai ciudat e ca am incerat sa scot castile in timpul unei convorbiri si s-a auzit un zgomot ciudat gen Tiuit inchizanduse din nou ” call filed ”
I-am dat restart, recover , erase all settings and contents de geaba aceiasi problema o am ..
Ma adresez voua pentru ca imi este frica sa merg cu el la un service , pentru ca ei ma pot minti.. am patito..
Va rog dati-va cu parerea daca ati patit la fel sau exista vro solutile pentru fixare .

Merci pt timpul acordat si vizualizarea postului

Cristi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.04.08

Poate fi de la 2.2.1. Se pare ca nu e cel mai reusit firmware al lor. In stilul tipic Apple, liniste totala.

UIta-te si tu sa vezi la forum Apple ce jale e…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.07.07
jaokao - 27 Martie 2009 11:40 AM

salutare sunt nou aici,
Vreau sa va spun ca pana acum 2 zile am fost foarte bucuros de noul meu iPhone 16gb 3g firmware 2.2.1 pana cand s-a stricat !
Strica , in senusl ca pica semnalul cand sunt apelat sau cand incerc sa apelez , in schimb cand apelez folosind functia Loudspeaker functioneaza perfect deasemenea folosind castile pot apela si pot fi apelat .. in schimb normal nu pot apela cade semnalul si imi da Call Filed .. :( foarte dubios.. chestia asta mi s-a intmplat dupa ce am cumparat un cablu tv/out si m-am jucat putin cu el si cu iPhoneul .. Cablu era original pentru iPhone. Altceva si mai ciudat e ca am incerat sa scot castile in timpul unei convorbiri si s-a auzit un zgomot ciudat gen Tiuit inchizanduse din nou ” call filed ”
I-am dat restart, recover , erase all settings and contents de geaba aceiasi problema o am ..
Ma adresez voua pentru ca imi este frica sa merg cu el la un service , pentru ca ei ma pot minti.. am patito..
Va rog dati-va cu parerea daca ati patit la fel sau exista vro solutile pentru fixare .

Merci pt timpul acordat si vizualizarea postului

Cristi

Daca telefonul e in garantie, mergi cu el fara probleme la service.
Nu ai zis daca ai jailbreak ...

Eu am un 3G de 8Gb, cu 2.2.1 pe el si merge brici.
Nu am jailbreak, unlock, x-sim sau altele. Cumparat de la Orange.ro, folosit in Orange.

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

În ce rețea folosești telefonul? Are jailbreak?  Dacă îl folosești legal (Oranj) și e în garanție, du-te la ei și vei primi unul nou.
Dacă nu, încearcă următoarele:
În primul rînd vezi ca mufa de la caști să fie curată, fără scame. Poți folosi un spray cu aer comprimat pentru a o curăța.
Conectează căștile, pune o piesă în iPod, joacă-te cu volumul și scoate - introdu mufa jack de la căști.
Fă același lucru în timpul unei convorbiri.
S-a întîmplat multora ca iPhone-ul să “uite” că nu are căștile conectate dar se rezolvă în mare parte din cazuri. Asta dacă nu s-a bușit altceva.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj napoca
Macuser din: 12.03.07

Am aceasi problema cu el. Cand apelez sau sunt apelat imi tot pica semnalul si se aude intrerupt. Cam aceasi problema o am si cu wifi-ul. Nu face tot timpul asa. Parera mea este ca din cauza lui 2.2.1 face asa. Pana sa fac acest update nu am avut nici o problema. Nu ma duc la service deocamdata ca cine stie de ce “destept” dau si poate umbla in el degeaba. Asptept urmatorul update. Mentionez ca al meu este de la orange.

Semnătură 

“La următoarea abatere cât de mică ai ban.”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

de ce nu va faceti downgrade la 2.2 sa vedeti daca asta e cauza?
auzind toate aceste probleme, nu incetez sa ma felicit ca nu am sarit imediat sa
fac upgrade, contrar firii mele…

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Salutare frate! Telefonul a fost jailbrake acum nu mai este si e vorba de Orange ca retea! 2.2.1 asa la-m cumparat . E foarte dubios.. cum sa pice semnalul si pe casti sa nu pice ... sau loudspeker..
Nu cred ca e de la software .. eu zic ca e o problema hardware….

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Eu nu am avut probleme cu acest firmware. Folosesc un iPhone de la Orange fără jailbreak şi alte chestii.
Dacă este o problemă hardware, vei primi un telefon nou…

@faby_hanu
Dacă problema telefonului tău ţine de hardware, ţi se dă unul nou, nu îşi bagă nimeni nasul aşa… adică, din ce ştiu eu, majoritatea celor care l-au dus la “service” au primit unul nou, niciodată acelaşi telefon reparat. Tind să cred ca la noi în RO nu există un service în adevăratul sens al cuvântului ci doar nişte intermediari ori experţi ce decid gravitatea defecţiunilor de hardware a iPhonelor…

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

@Ǻndяei da frate dar telefonu e cumparat de la cineva nu l-am luat de la orange cu garantie . Omu mi-a spus ca l-a cumparat de la orange acum nu stiu daca o avae gatrantie . :( na`m idee ce sa fac! help please.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
jaokao - 27 Martie 2009 11:38 PM

@Ǻndяei da frate dar telefonu e cumparat de la cineva nu l-am luat de la orange cu garantie . Omu mi-a spus ca l-a cumparat de la orange acum nu stiu daca o avae gatrantie . :( na`m idee ce sa fac! help please.

“frate”, omu` trebuia să-ţi dea şi garanţia. Dacă l-a cumpărat de la Orange, chiar şi la liber… produsul primeşte un certificat de garanţie.
Vorbeşte cu el…

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

@Ǻndяei tocmai am vorbit .. a expirat garantia :(  e clara RIP iPhone adica Na-i Phone

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
jaokao - 27 Martie 2009 11:52 PM

@Ǻndяei tocmai am vorbit .. a expirat garantia :(  e clara RIP iPhone adica Na-i Phone

Dacă tot dezbatem subiectul ăsta, singurul lucru care-mi vine în minte este că ai cumpărat un iPhone furat sau sunt motive întemeiate (ciudate) să nu ţi se dea certificatul de garanţie şi să te mintă că a expirat.
iPhone-ul 3G a fost lansat in RO în August 2008! Produsul are garanţie 24 luni, deci nu are cum să expire garanţia !!!
Am ataşat contractul meu, citeşte-l ... am scos în evidenţă şi condiţiile în care se pierde garanţia (aviz celor ce fac Jailbreak - deşi o resoftare rezolvă orice urmă dar… just in case)

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 

Pana la urma nu se merita cumararea SH de iPhone fara certificat de garantie si NICDECUM JAILBROKE ! Eu daca reusesc sa il repar voi fi din nou bucuros daca nu o sa`l folosec gen iPot touch sau dau cu el pe olt !:) sa se inece putin . Si imi voi cumpara unu nou noutz de la ORANGE cu GARANTIE!.. in fine sunt foarte dezzamagit de situatia mea deocamdata :( sper sa reusesc ceva!!!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 
para - 27 Martie 2009 08:24 PM

de ce nu va faceti downgrade la 2.2 sa vedeti daca asta e cauza?
auzind toate aceste probleme, nu incetez sa ma felicit ca nu am sarit imediat sa
fac upgrade, contrar firii mele…

imi dai si mie un tutorial cum sa pot face Downgrade ?

Merci!

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

Salut am vazut certificatul tau de garantie si am vazut ca este de 2 ani ,am cumparat si eu model de 8g 3g de la cineva din decembrie si nu mia dat garantia de la orange oricun iam zis ca blnu prea ma intereseaza si nu am avut ce face si ieri miam bagat serial no pe apple si surpriza garantia expira in septembrie 2009 de ce? Daca la tine zice ca ai 2 ani…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Poate ma insel, dar Apple ofera 1an garantie si ORANGE RO ofera 2 ani. Anul in plus e treaba lor ce si cum. La fel cum era si cu ‘dealerii’ nostri Apple care ofereau 2ani garantie la produsele Apple daca le luai din RO, cand afara se da da doar un an.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

1 din 2
1