2 din 2
2
iPhone 2.2.1 Problema Grava!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
jaokao - 28 Martie 2009 01:54 AM

imi dai si mie un tutorial cum sa pot face Downgrade ?

Uite unul în scris. Și unul video.
Succese!

@MafiaSIC Alex are dreptate. Apple oferă garanție internațională un an pentru portabile. Orange și mulți alții oferă doi ani. Dacă n-ai primit certificat de garanție, du-te la el și cere-l. E dreptul tău.

[ Modificat: 28 Martie 2009 05:51 AM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

multumesc pentru raspunsurile foarte rapide si precise am inteles faza cu garantia ,oricum nu am avut nici cea mai mica probema cu el si de 3 luni l-am luat de la el si nici nu cred ca il mai are smile dao naiba de hartie daca nu are nimic in atatea luni de folosiri nu cred ca se strica din senin ,eu cred ca e un telefon si nu numai foarte neplictisitor tin sa zic ca imi schimb telefonul o data la 2-3 luni deocamdata au trecut 3 luni de cand detin acest model si nu am nici o intentie sa il vand sau schimb ca am trecut prin toate nokia ,lg si SE de top raspberry poate imi face cu ochiu palm pre sau samsung omnia hd in rest le zic pas.
oricum iphone are un mare plus in fata lor :multitudinea imensa de aplicatii si jocuri si cu asta am cam zis tot.
VA salut.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
MafiaSIC - 28 Martie 2009 05:28 AM

Salut am vazut certificatul tau de garantie si am vazut ca este de 2 ani ,am cumparat si eu model de 8g 3g de la cineva din decembrie si nu mia dat garantia de la orange oricun iam zis ca blnu prea ma intereseaza si nu am avut ce face si ieri miam bagat serial no pe apple si surpriza garantia expira in septembrie 2009 de ce? Daca la tine zice ca ai 2 ani…

Andreescu are dreptate. Apple ofera un an dar operatorii de telefonie mobila ofera 2 (de regula). Si ATT ofera 2 ani.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08

asa este.Orange 2 ani garantie,iar apple 1 an.faza este ca Orange nu iti umbla in telefon daca ai o problema,cred ca nici nu au un service adecvat pt asta.de aceea prefera sa-l schimbe.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.11.08

O problema asemanatoare am si eu!Anume:cind sint apelat sau apelez nu-l mai aud pe interlocutorul meu ,nici cu casti ,nici fara casti!Problema a aparut ieri seara si nu stiu ce sa fac!
Voi ce imi recomandat?
Iphonul e de la Orange 3G ,8 Gb,firmware 2.2.1.
In rest totul e ok daca pot spune asta:)
Multumesc anticipat pentru orice sugestie…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08
jaokao - 27 Martie 2009 11:52 PM

@Ǻndяei tocmai am vorbit .. a expirat garantia :(  e clara RIP iPhone adica Na-i Phone

Oricum o intorci, nu are cum sa expire garantia! iPhone a aparut in iulie 2008 in SUA, august 2008 in Romania…cum poti sa zici ca a expirat?

P.S.: Te rog frumos scrie frumos ca de-abia intelege omu unele cuvinte….

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
evilknievil - 20 Aprilie 2009 03:29 PM

O problema asemanatoare am si eu!Anume:cind sint apelat sau apelez nu-l mai aud pe interlocutorul meu ,nici cu casti ,nici fara casti!Problema a aparut ieri seara si nu stiu ce sa fac!
Voi ce imi recomandat?
Iphonul e de la Orange 3G ,8 Gb,firmware 2.2.1.
In rest totul e ok daca pot spune asta:)
Multumesc anticipat pentru orice sugestie…

Ai dat un restart la iPhone?

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: 

Sal DOT!
Am dat restart la tel(butonul power si home tinute apasate impreuna pentru citeva sec) si nimic!Am dat si reset all settings si problema persista!Ma gindeam sa fac un downgrade la 2.2 insa nu sint sigur daca downgrade-ul se face cu cartele in tel sau o scot!

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Din: 

Si inca ceva:am descarcat firmware 2.2 pe desktop pentru 3 G si QuickPwn de pe site-ul din tutorialul recomandat la inceputul paginii!Intrebarea mea este daca trebuie neaparat sa folosesc QuickPwn pentru activarea telefonului fara sa pierd garantia?(nu ma prea pricep asa ca scuzati daca intrebarea e mai ...usuratica:))
Am o aplicatie pe tel numita Istethoscop…In momentul in care pun difuzorul pe o artera in receptor se aud zgomotele produse de fluxul sangvin…De aceea ma gindesc ca receptorul nu are nimic ci e ceva din firmware sau din update-urile de la aplicatii ce mi-a dat receptorul peste cap!

[ Modificat: 20 Aprilie 2009 05:24 PM de evilknievil ]

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
evilknievil - 20 Aprilie 2009 05:20 PM

Si inca ceva:am descarcat firmware 2.2 pe desktop pentru 3 G si QuickPwn de pe site-ul din tutorialul recomandat la inceputul paginii!Intrebarea mea este daca trebuie neaparat sa folosesc QuickPwn pentru activarea telefonului fara sa pierd garantia?(nu ma prea pricep asa ca scuzati daca intrebarea e mai ...usuratica:))
Am o aplicatie pe tel numita Istethoscop…In momentul in care pun difuzorul pe o artera in receptor se aud zgomotele produse de fluxul sangvin…De aceea ma gindesc ca receptorul nu are nimic ci e ceva din firmware sau din update-urile de la aplicatii ce mi-a dat receptorul peste cap!

Omule, tu ai 3G cumpărat de la Orange, si nu trebuie sa folosesti QP pentru activarea telefonului.
E de ajuns sa il conectezi la iTunes pentru activare.
Oficial, garanţia se pierde daca faci Jailbreak. Neoficial - nu se poate proba asta dacă faci un restore înainte să mergi cu el la service.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am inceput downgrade-ul iar la un moment dat a aparut eroarea 1013!Am dat ok ,am urmat pasii pina la momentul in care tii apasat atit power si home butonul timp de 10-15 sec,dupa care am apasat power butonul si a aparut pe display marul si apoi imediat cablul usb care trebuie conectat cu iTunes iar la Itunes mesajul :’‘iTunes has detected an iPhone in recovery mode.You must restore this iPhone before it can be used with itunes”“
Am dat ok si nu se mai intimpla nimic…Ce nu a mers bine?Tel e inca connectat la iTunes…
Ce trebuie sa mai fac?

2 din 2
2