Campanie anti Ipod
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Uitati frati ce stil au unii de-as face reclama cool grin

http://www.idont.com/ sick

Acesti “mari meseriasi” de la san disk s-au gandit ei ca e cazul sa atace Ipod-ul, pentru ca nu prea aveau ei cum sa isi vanda produsul prin asa un brand: Sandisk(ce-i drept suna a chinezarie).
Eu sincer sunt mai mult ca sigur ca acesta campanie o sa se intoarca impotriva lor, si mai mult ca sigur ca utilizatorii de Ipod-uri nu o sa se prea gandeasca sa treaca de la ipod la sandisk mai ales dupa ce sa vad intruchipati in oi, maimute si alte minunatii

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Stupizi… nu ma mir ca nu au nici un link de contact pe acolo…  snake

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Daca lasi deoparte faptul ca esti iPod user si te gandesti ca prima alegere la un mp3 player, ce poate fi mai cool decat cool? Radical/ revolutionar/ Che v.2.05, nu?
iPod/Apple e dominant/monopol/opresorul acum… ce mai putea fi spus pentru a iesi in evidenta? Si Apple a facut exact acelasi lucru in prima reclama cu Intel pe Mac: dull little boxes, dull little tasks… dull users. Nici aia n-a prins si nu mi-a placut.

Macar au iBalls astia. Altceva? Pentru mine, nu.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Sa stii ca pe mine ma deranjeaza ca asta nu e o campanie a unor utilizatori de ipod nemultumiti ci o campanie a unor producatori care nu au un nume puternic pe aceasta piata si vor sa devina mai cunoscuti atacandu-i pe NR.1

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

asta e din cartile de marketing…. scandalul e cea mai buna publicitate grin

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
huk - 25 Mai 2006 03:56 PM

Si Apple a facut exact acelasi lucru in prima reclama cu Intel pe Mac: dull little boxes, dull little tasks… dull users. Nici aia n-a prins si nu mi-a placut.

Apple nu i-a injurat pe useri, ci s-a referit doar la PC-uri (eu nu am auzit folosindu-se “dull users” nicaieri). In momentul in care cineva imi zice ca sunt o oaie fara minte pentru ca folosesc un iPod, atunci ii zic si eu go fuck yourself cu tot cu kktul de MP3 player. Na!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 25 Mai 2006 04:55 PM

go fuck yourself cu tot cu kktul de MP3 player. Na!

Deacord cu Tudor, si in plus cine sunt ei sa faca pe interesantii. Aplle daca vrea sa zica de PC-uri zice, ca e o autoritate in domeniu, astia cine sunt, au facut si ei niste carduri de memorie si acum se cred interesanti

Semnătură 

‹‹ ipod shuffle dead      help ! iPod photo 30Gb ››