Ar fi ceva extraordinar, cel putin pentru mine Am inteles ca versiunea OS 3.0 va avea integrata o aplicatie de la meebo.com, care stie aproape toate IM-urile din univers mai putin Skype, deci aceasta veste nu poate decat sa ne bucure.
nu inteleg de ce va trebuie skype cand aveti FRING si e acelasi lucru aproape.
La asta ma gandeam si eu, dar poate o aplicatie oficiala Skype va oferi servicii mai complete si specifice…. asta pentru cine ar folosi asa ceva, eu unul nu! Eu nu am timp sa stau de vorba la telefon iar cand as avea, nu vreau sa fiu deranjat… sa mai stau sa sun prin Skype, sa se auda ca naiba… NO WAY!
Bunn. Pe langa faptul ca e posibil ca prin acest client sa avem mai multe facilitati si/sau sa se auda mai bine (am zis posibil, sa nu sara nimeni), faptul ca o companie producatoare de soft decide sa lanseze un produs oficial pentru o anumita platforma da un mesaj. Ceea ce e mult mai important decat softuletul in sine.
Oricum se stie deja ca multe firme si-au indreptat capul catre platforma Iphone OS, tot ce vedem acum sunt doar dovezile acestor fapte. Oricum sper sa avem cat mai multe softuri bune pe iphone/ipod touch.
Destul de jenant, fara Voicemail, fara SMS… In 90% din cazurile cand deschid Skype, vreau sa-mi verific mesageria sau sa trimit un SMS. Nu-l tin deschis tot timpul pentru ca se forwardeaza automat pe fix. Speram sa verific dimineata cine a sunat si de ce fara sa ma trebuasca sa deschid laptopul… taf lac.
salut .
acum 10 minute l-am testat si am dat de pe computer cu alt id pe mobil si merge e misto ca are si optiunea de speaker dar din cand in cand daca il ei mai repede se inchide aplicatia in rest e foarte bun ..asteptam si alte updaturi ...iphone 3g 8gb 2.2 vodafone.
Mie imi da ca “No network Connection Please check your network settings and try again.”, desi sunt pe wifi pe care merge netul (si inclusiv skype-ul de pe laptop). Am incercat si cu 3G si nimic. Iphone 3g 8GB 2.2 vodafone.