Salut baieti! Am si eu o..mica-mare problema si vreau sa va aud parerea voastra. Mi-am luat i-phone-ul 3G pe 10 februarie ac. Merge f bine, nu am probleme deloc, in schimb de cca 1 saptamana uitandu-ma mai atent la el din fata, pe marginea din stanga, de-alungul lui, intre geam si marginea metalica se vad niste luminite albe(cred eu ca sunt ledurile care lumineaza ecranul).Se vad daca te uiti atent la marginea respectiva si ies in evidenta doar la intuneric, unde iti lasa impresia ca nu e bine asamblat telefonul. Mentionez ca in partea dreapta a telefonului este imbinat perfect. Acu oi fi eu fixist sau obsedat de perfectiune, dar parca nu pot sta linistit stiind ca poate intra praf acolo sau lichid si adio cu reparatia in garantie. Pot sa ma duc maine la astia sa le cer inlocuirea pe motiv de viciu ascuns de calitate?
Salut baieti! Am si eu o..mica-mare problema si vreau sa va aud parerea voastra. Mi-am luat i-phone-ul 3G pe 10 februarie ac. Merge f bine, nu am probleme deloc, in schimb de cca 1 saptamana uitandu-ma mai atent la el din fata, pe marginea din stanga, de-alungul lui, intre geam si marginea metalica se vad niste luminite albe(cred eu ca sunt ledurile care lumineaza ecranul).Se vad daca te uiti atent la marginea respectiva si ies in evidenta doar la intuneric, unde iti lasa impresia ca nu e bine asamblat telefonul. Mentionez ca in partea dreapta a telefonului este imbinat perfect. Acu oi fi eu fixist sau obsedat de perfectiune, dar parca nu pot sta linistit stiind ca poate intra praf acolo sau lichid si adio cu reparatia in garantie. Pot sa ma duc maine la astia sa le cer inlocuirea pe motiv de viciu ascuns de calitate?
NU!
Asa am si eu. Chiar deschisesem subiectul asta candva. Terminalul arata si functioneaza optim . (punct)
Nu este un motiv si nu ti-l vor inlocui!
Da, ramane. Acum daca tot m-ai pus sa apas ecranul, l-am apasat peste tot si in partea dreapta pocneste putin! Andrei, am citit topicul tau..era referitor la senzori, nici o treaba cu ceea ce reclam eu.
Scuze Andrei! Te rog sa ma scuzi! Ai dreptate, la fel ai si tu! Eu zic ca e defect de material, de asamblare, de calitate. Si acum, ca tot m-a pus rothmans sa-l apas pe ecran de jur-imprejur usurel si am vazut ca in coltul din dreapta sus pocneste se aude un pacait subtire si strident, eu zic sa ma duc maine la astia sa vad ce zic! Chiar daca fct ireprosabil, pt 2500 ron cat am dat pe el, cred ca am dreptul sa vreau un telefon bine finisat,nu?
Eu zic ca tine. Atata timp cat nu are nici o zgarietura pe el nu o sa presupuna nimeni de acolo ca e scapat pe jos si d-asta e luftu ala acolo. Deci dute cu el la Orange service si fa-le scandal…..si daca mai ai 2500 RON in cazu in care zice NU cineva de acolo, da-le cu el in cap..la propriu :D…ar fi mortala faza daca o si filmezi.
Ma rog…lasand gluma laoparte eu zic sa te duci la ei si sa le arati telefonu pt ca nu este normal. E dreptul tau sa ai un telefon bun din toate punctele de vedere mai ales ca ai dat pe el 2500 RON.
La noi ajung toate rebuturile.
Probabil ca este defect de fabricatie si normal ca sunt mai multe cu defectul asta.
Protectia consumatorilor (daca Orange nu te ia in serios) - si poate ca ar fi bine sa ai un alt telefon fara defect ca sa poata face diferenta.
M-am uitat si eu cu atentie la al meu - nu se vede nimic pe langa ecran. Deci clar ca este defect.
Nu te lasa intimidat de eventuali vanzatori fitosi pe care ii vei intalnii la Orange si cere sa vorbesti cu superiori.
Ameninta cu protectia consumatorului si cu publicitate negativa in presa.
Functioneaza mai tot timpul.
...dacă te-ai uitat cu atenție și nu se vede nimic, cum crezi tu că se uită tipul ăla care alege rebuturile să le trimită în românia?...
Aici este vorba de doua telefoane: 1 al celui care a inceput aceasta discutie - si care are o problema cu telefonul si 2 telefonul meu - care era comparat cu cel cu probleme.
Am spus ca m-am uitat la al meu si nu se vede lumina pe langa ecran (deci nu are o problema)
Referitor la rebuturi: Pana si Mercedes are linii de fabricatie diferite - una pentru Europa de Est/ una ptr Europa de Vest / si inca una ptr America.
Calitatea acestor masini este total diferita (si stiu asta absolut sigur).Pana si politicile de garantie ptr aceste masini sunt diferite de la tara la tara.
Ceea ce fac cu noi nu isi permit sa faca cu cei din Vest.
Deci revenind la problema noastra cu telefonul - la un control de calitate al telefoanelor - constatand un defect mic - prefera sa le trimita in Europa de Est sau alte tari ca noi (India sau Bangladesh) si nu in America, unde oamenii ii dau in judecata pana si pentru ca au indus in eroare spunand ca iPhone 3G are viteza de nu stiu cate ori mai mare si de fapt nu este asa ci depinde de furnizorul de servicii.
In concluzie pana nu vom fi la fel de exigenti si constienti de drepturile noastre ca si celelate tari civilizate…..
La noi ajung toate rebuturile.
Probabil ca este defect de fabricatie si normal ca sunt mai multe cu defectul asta.
Nu doar la noi este defectul asta, am citit topic-uri asemanatoare si pe iLounge.
Referitor la liniile de productie a celor de la Mercedes pentru Europa sau SUA, motivul tine de specificul si cerintele zonale (ex> in SUA majoritatea autoturismelor au schimbator de viteze hidramata ceea ce la noi nu e asa)
@Adrian
Mergi la Orange si tine-ne la curent. Schimba-ti si semnatura
buna faza cu white oricum daca te duci cu el la ei ce crezi ca ei vad asa ceva ca ziua nici in camera cu jaluzele trase nu se observa decat pe bezna totala.