2 din 3
2
Schimbare telefon?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Am fost luni cu telefonul la orange si mi l-au arestat! L-au luat la Bucuresti…sunt curios ce raspuns imi vor da! angry

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member

Azi am luat telefonul de la orange…mi-au dat unul nou-nout! au confirmat defectul de carcasa! jos palaria orange! smile

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

ma uimesti imi vine sa ma duc si eu cu el dar nu am foaia de la garantie smile  si nu prea ma deranjeaza chestia asta in plus pierd tot si mi-l dau cu 221 firmware raspberry

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

mie mi l-au dat cu 2.0.2 inapoi!  tongue rolleye

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08

@Adrian_is
chiar mai lasat masca…eu am avut 3 iPhoane pana acum…si toate au prezentat acele defecte de carcasa…pana si asta pe care il am in prezent….am crezut ca este un lucru comun….nici nu am bagat in seama…sincer nu ma asteptam sa ti-l schimbe…
good job Orange.
pacat ca nu am garantie la al meu raspberry

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

cosmin..recunosc ca sunt un om chisat si cred ca daca nu ma incurajau putin colegii de pe forum(carora le multumesc din suflet) nu ma duceam la orange. De fapt, eu am observat defectul de carcasa din prima sau a doua zi, dar am zis ca n-o fi bai.Pe parcursul timpului l-am mai studiat si m-am gandit ca poate intra praf pe acolo sau picaturi de lichide si se mai duce dreaq…asa incat am vrut sa vad daca orange tine la eticheta! si iata ca m-au rezolvat! Recunosc ca imi plac telefoanele performante si cu aspect placut,sunt pasionat de tehnologia mobila in general si vreau, daca dau un ban in plus, sa merite! smile

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iaşi
Macuser din: 28.03.09
Adrian_is - 05 Aprilie 2009 01:21 AM

cosmin..recunosc ca sunt un om chisat si cred ca daca nu ma incurajau putin colegii de pe forum(carora le multumesc din suflet) nu ma duceam la orange. De fapt, eu am observat defectul de carcasa din prima sau a doua zi, dar am zis ca n-o fi bai.Pe parcursul timpului l-am mai studiat si m-am gandit ca poate intra praf pe acolo sau picaturi de lichide si se mai duce dreaq…asa incat am vrut sa vad daca orange tine la eticheta! si iata ca m-au rezolvat! Recunosc ca imi plac telefoanele performante si cu aspect placut,sunt pasionat de tehnologia mobila in general si vreau, daca dau un ban in plus, sa merite! smile

Sufar de aceeasi problema, in speta exista vreo 3 zone pe ramura din stanga unde ecranul nu este etansat cu marginea, zona cea mai lunga fiind cea de langa butoanele de volum/silent mode. Am vorbit la Orange si s-au rezumat la a-mi prelua telefonul pentru a-l trimite la Bucuresti. Sper sa nu dureze totusi 2 saptamani, care e termenul maxim de rezolutie dupa termenele lor.

Semnătură 

iPhone 6 16 Gb Silver
MBP Retina Late 2016 (TB), i5 3.1Ghz, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

@k0b3
acum sa fii multumit daca ti-l vor schimba,nu te mai gandi la cele 2 saptamani,ci la noul telefon smile
si eu sunt in acceasi situatie…si nu este primul iPhone care imi trece prin mana,si toate au fost la fel,dar toate au fost luate din state,si nu am avut garantie…in fine.
sper sa rezolvi si tu,sa ne anunti daca ti-l schimba si tie.inseamna ca este o problema pe constructie al telefonului pe care apple si-a asumat-o….

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

si eu am 3 puncte mici,99% sunt sigur ca e mizerie dar e tare enervant.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

Am si eu o problema asemanatoare…imi dati si mie un sfat? smile

Cand am cumparat iPhone-ul 3G de le Orang avea butonul de power putin infundat, adica jumatate din el era mai jos decat ar fi normal si butonul se apasa foarte greu.

Adica in mod normal la o atingere usoara butonul se apasa. La mine trebuie apasat cu putere pe jumatatea ridicata a butonului.

Si eu am observat la cumparare dar era ultimu iPhone si ar fi trbuit sa astept f mult pana primeau altul iar eu deja imi vandusem iPhoneul 2G si nu mai aveam mobil

Sa ma duc si eu? A…ce se intampla daca nu mai am foaia de garantie? O gasesc daca o caut prin acte, dar daca nu as gasi-o nu as mai avea garantie?

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

eu zic sa te duci neaparat,nu poti sta cu el asa…faza este ca fara garantie nu faci nimic…trebuie neaparat sa o ai altfel nu ai rezolvat nimic.parerea mea este ca ti-l schimba.
succes.
sa ne tii la curent.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member

da da, cauta neaparat garantia si factura! de rezolvat ti-l rezolva!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iaşi
Macuser din: 28.03.09
k0b3 - 11 Aprilie 2009 05:43 PM
Adrian_is - 05 Aprilie 2009 01:21 AM

Sufar de aceeasi problema, in speta exista vreo 3 zone pe ramura din stanga unde ecranul nu este etansat cu marginea, zona cea mai lunga fiind cea de langa butoanele de volum/silent mode. Am vorbit la Orange si s-au rezumat la a-mi prelua telefonul pentru a-l trimite la Bucuresti. Sper sa nu dureze totusi 2 saptamani, care e termenul maxim de rezolutie dupa termenele lor.

Nu s-a rezolvat, s-a intors telefonul cu verdictul “defect neconfirmat”. Trist, mai ales ca am si praf sub ecran dar teoria lor este ca praful poate intra si prin alte zone (difuzor, mufe, etc.). Ma consolez cu faptul ca e o problema uzuala, n-am timp sa mor cu ei de gat…

Semnătură 

iPhone 6 16 Gb Silver
MBP Retina Late 2016 (TB), i5 3.1Ghz, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

la mine deja a intrat cam mult praf,se poate curata la service?a facut cineva asta?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
k0b3 - 16 Aprilie 2009 07:34 PM

Nu s-a rezolvat, s-a intors telefonul cu verdictul “defect neconfirmat”. Trist, mai ales ca am si praf sub ecran dar teoria lor este ca praful poate intra si prin alte zone (difuzor, mufe, etc.). Ma consolez cu faptul ca e o problema uzuala, n-am timp sa mor cu ei de gat…

Cred că aici m-aş încadra şi eu de aceea nu am făcut mare tam-tam… acelaşi verdict cred că l-aş primi şi eu!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

2 din 3
2

‹‹ Skype oficial pe iPhone      Fm transmitter ››