Kev@ - 13 Aprilie 2009 02:17 PM
Am si eu o problema asemanatoare…imi dati si mie un sfat? 
Cand am cumparat iPhone-ul 3G de le Orang avea butonul de power putin infundat, adica jumatate din el era mai jos decat ar fi normal si butonul se apasa foarte greu.
Adica in mod normal la o atingere usoara butonul se apasa. La mine trebuie apasat cu putere pe jumatatea ridicata a butonului.
Si eu am observat la cumparare dar era ultimu iPhone si ar fi trbuit sa astept f mult pana primeau altul iar eu deja imi vandusem iPhoneul 2G si nu mai aveam mobil
Sa ma duc si eu? A…ce se intampla daca nu mai am foaia de garantie? O gasesc daca o caut prin acte, dar daca nu as gasi-o nu as mai avea garantie?
VRETI SA VEDETI FAZA TARE???
Pai…intre timp am gasit garantia si factura, si am fost la Orange Shop de unde l-am cumparat. Le povestesc de butonul infundat si de crapaturile care incepeau sa apara pe spatele carcasei, iar ei, se uitau in alta parte…la mufa…
Se uita baiatul ala 3 secunde dupa care zice: veti pierde garantia daca il bagati in service…La care eu: HUH???
Cica l-as fi scapat in apa si nu stiu ce circuit e rosu in loc de alb…Frate telefonul functiona perfect…nu venisem pentru ca tel nu ar fi functionat, ci pentru a imi repara butonul de power pe care il cumparasem infundat.
Ei nu si nu…au stat 10 min sa imi demonstreze ca tel a fost scapat in apa…
M-am enervat vazand ca fac orice sa scape de mine si am plecat direct la serviceul lor cu telefonul…Primul lucru la care se uita baietul de la service Pipera ce credeti ca era? Mufa telefonului…punctul rosu ... telefon scapat in apa…frate asa ceva nu e posibil…telefonul a fost intretinut perfect nici vorba de apa sau scapat pe jos
ALTERNATIVA ORANGE: va putem oferi un iPhone nou la un pret “special” sau daca nu, veti pierde garantia la telefonul actual… “CU ORANGE TOTUL MERGE MAI USOR…nu-i asa?”
ASA CA NU AM AVUT E FACE SI AM CUMPARAT UN NOU iPhone 3G 16GB cu 850 ron. Romania…the land of choice…ori cumperi telefon nou…ori iti anulam garantia
Apropo…iPhoneul cumparat vreau sa il vand…cine e interesat sa ma contacteze