Scuze daca nu am postat unde trebuie,as vrea sa stiu daca are cineva mobileme si blackberry,vreau sa stiu daca merge folosit push contacts si calendar pe blackberry sau merge doar pe iphone.
Mailul ma gandesc ca merge sigur.
[ Modificat: 05 Aprilie 2009 02:58 AM de Administrator ]
andrei spune-mi te rog cum ai setarile pe iphone? mail+contacts + calendar?
contacts + calendar prin microsoft exchange si mail-ul prin gmail?
Mail-ul e aplicatia normala care vine cu aplicatia Mail iar Contacts si Calendar, da, sunt prin Exchange.
Ai setarile necesare acolo in link. Mie-mi merge chiar f, bine, sunt extrem de multumit.
Sincronizarile se fac “over-the-air” - instant. (inclusiv poza adaugata unui contact)
pacat ca nu am stiut asta mai devreme,pe 18 martie mi-am platit mobileme pentru inca 1 an iar gmail vad ca are suport si pentru blackberry,chiar si pentru simbian.
pacat ca nu am stiut asta mai devreme,pe 18 martie mi-am platit mobileme pentru inca 1 an iar gmail vad ca are suport si pentru blackberry,chiar si pentru simbian.
pai pe mine ma incanta pentru ca functiile astea ma incanta cel mai mult la mobileme.
un idisk mai mic se gaseste free gen dropbox iar galeria nu prea o folosesc.
asta e
am probat google sync,merge super bine,cred ca voi renunta la mobileme.
inca o intrebare mai am,se pot sincroniza cumva bookmarks-urile de la safari fara mobileme? (fara cablu prin itunes)
andrei spune-mi te rog cum ai setarile pe iphone? mail+contacts + calendar?
contacts + calendar prin microsoft exchange si mail-ul prin gmail?
Mail-ul e aplicatia normala care vine cu aplicatia Mail iar Contacts si Calendar, da, sunt prin Exchange.
Ai setarile necesare acolo in link. Mie-mi merge chiar f, bine, sunt extrem de multumit.
Sincronizarile se fac “over-the-air” - instant. (inclusiv poza adaugata unui contact)
am vazut in clipul de pe site la google ca si calendarul se sincronizeaza in ambele parti dar eu am notat ceva pe iphone si in mail nu mi-a aparut.
calendarul se sincronizeaza doar din mail pe iphone?
contactele merge ok.
am vazut in clipul de pe site la google ca si calendarul se sincronizeaza in ambele parti dar eu am notat ceva pe iphone si in mail nu mi-a aparut.
calendarul se sincronizeaza doar din mail pe iphone?
contactele merge ok.
Unde in mail nu ti-a aparut nimic?
Calendarul se sincronizeaza, indiferent unde faci modificarea (pe telefon sau in Calendarul Google de pe web)
Daca faci modificarea in calendarul din telefon si ai deja pagina web cu calendarul deschisa, dai un refresh la browser si apare modificarea.