poate vreounul din softurile astea sa-mi imparta un morman de fisiere pe mai multe dvd-uri?
am 30G de scris si nu vreau sa-mi bat capu prea tare sa-i impart eu.
salut,
am nevoie sa ard cateva cd-uri in format audio sub mac, imi puteti recomanda un programel de convertit (mp3>cda,wav) sau/si ars preferabil freeware?
thanks.
uhm, okay, eu-s cam stupid asa de felul meu, deci sper sa ma descurc cu itunes, mai citesc, insa cum le convertesc sa le pot arde ca audio cd? ce format? si apoi cum le ard, le pun pur si simplu intr-un burn folder?
thanks.
faci un playlist cu muzica pe care o vrei si apesi butonul burn. o sa-ti faca automat cd-uri cu muzica, si o sa imparta daca nu incape doar pe unul. bagi CDuri si gata.
faci un playlist cu muzica pe care o vrei si apesi butonul burn. o sa-ti faca automat cd-uri cu muzica, si o sa imparta daca nu incape doar pe unul. bagi CDuri si gata.
mersic, burn-osx ala mi-a dat cu virgula cand i-am dat sa arda audio cd, in schimb itunes e fenomenal, ard acum un greatest hits impartit pe 2 cd-uri de itunes
mersi frumos de hint, incerc sa ma obisnuiesc cu itunes desi imi pare cam bloatat..
E free, e Apple, stie destule, are si defecte. E mare pentru ca trebuie sa vorbeasca cu toate iPoadele facute vreodata, sa converteasca, sa stie DRM, coverflow, vizualizari, foooarte multe limbi si cateva platforme (G3, G4, G5, Intel mai multe tipuri). Pentru mine, Xslim-at, iTunes mai are doar 35 de MB. Decent zic eu.