1 din 3
1
iPhone + Cosmote ???
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Buna

am o intrebare scurta :

Cati dintre voi care aveti iPhone sunte-ti pe Cosmote ?

m-am saturat de Connex / Vodafone cu care sunt de prin 2003

NU ma incanta cu nimic Orange

in schimb Cosmote ma socheaza

acelasi abonament care il am acum la Vodafone ba chiat cu mai multe minute nationale cu aproape 30 euro mai ieftin

pe cand Orange si Vodafone parca au intelegere au serviciile aproximativ la fel

NU am nici o cunostinta cu Cosmote ... si de asta intreb e bun la semnal sau e varza ... in afara de faptul ca nu are decat GPRS ca serviciu net ... in rest ca acoperire e ok pica semnalul aiurea ?

as vrea sa stiu inainte de a face pasul de a ma porta de la Vodafone la Cosmote

merci

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

GRESEALA:

sunteti NU sunte-ti

smile

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08

am eu cosmote, fata de voda si orange semnalu e mai slab
pica la metrou in tunel (intre anumite statii), in anumite cladiri
dar sunt zone unde la cosmote ai semnal iar la voda,orange nu ai
per total se merita datorita ofertelor ff avantajoase
sfatu meu e sa-ti cumperi o cartela cosmote si dupa o luna de “teste” te lamuresti smile

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 03.02.08

Sunt foarte multumit de Cosmote si serviciile lor.
Am iPhone 2G de aproape 1 an si merge impecabil pe reteaua lor atat in Bucuresti cat si in afara localitatii - au acoperire f buna.
La 30 de km de Bacau (undeva la tara intre dealuri cosmote are semnal iar vodafone, zapp si orange nu au semnal - si asta nu ar fi singurul exemplu). De curand au introdus si o chestiune interesanta: in momentul cand esti intr-o conversatie si aceasta se intrerupe (ex: in metrou) ei iti returneaza banii pe conversatie (sau macar o parte din bani) - acest fapt l-am constatat la ultimele facturi unde am vazut cativa lei care au fost scazuti din totalul facturii. 
Am abonament Cosmote 120 de 2 ani (cost abonament cu tva: 11 euro-include: 110 minute nationale + 1000 minute in retea + 1000 SMS) si tocmai l-am prelungit. Cu ocazia prelungirii am primit bonus 80 de euro. Cu bonusul poti sa iti cumperi ce vrei din magazinele partenere Cosmote: Romtelecom, Germanos ... etc. Eu am mai pus 100 roni si mi-am cumparat un iPod Nano 4th Gen de la Germanos.

Sincer sunt foarte multumit de serviciile Cosmote si recomand celor care s-au saturat de nesimtirea si preturile la abonamente si convorbiri ale Orange si Vodafone.

Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
Di3Hard - 01 Aprilie 2009 04:05 PM

Am iPhone 2G de aproape 1 an si merge impecabil pe reteaua lor atat in Bucuresti cat si in afara localitatii - au acoperire f buna.
La 30 de km de Bacau (undeva la tara intre dealuri cosmote are semnal iar vodafone, zapp si orange nu au semnal - si asta nu ar fi singurul exemplu). De curand au introdus si o chestiune interesanta: in momentul cand esti intr-o conversatie si aceasta se intrerupe (ex: in metrou) ei iti returneaza banii pe conversatie (sau macar o parte din bani) - acest fapt l-am constatat la ultimele facturi unde am vazut cativa lei care au fost scazuti din totalul facturii. 
Am abonament Cosmote 120 de 2 ani (cost abonament cu tva: 11 euro-include: 110 minute nationale + 1000 minute in retea + 1000 SMS) si tocmai l-am prelungit. Cu ocazia prelungirii am primit bonus 80 de euro. Cu bonusul poti sa iti cumperi ce vrei din magazinele partenere Cosmote: Romtelecom, Germanos ... etc. Eu am mai pus 100 roni si mi-am cumparat un iPod Nano 4th Gen de la Germanos.

Sincer sunt foarte multumit de serviciile Cosmote si recomand celor care s-au saturat de nesimtirea si preturile la abonamente si convorbiri ale Orange si Vodafone.

Suna bine ce primesti la abonamentul tau,tentant.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

si cu netul cum stai ?
3G e ok?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

si eu m am saturat de nesimtirea celor de la orange dar internetul pe cosmote este EXAGERAT.
35 eur + TVA pentru 1000mb trafic?
Aici cosmote pierde cel mai mult.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

si la vodafone cat e?17 euro 500 de mega… dar la orange e doar 2 euro in orange young tot pt 500 de mega ,cine vrea internet cred ca alege orange deocamdata ,cine vrea sa vb mult cosmote nu are adversar
ps:si eu tot pe vodafone sunt din 2002 si mi sa taiat de ei am abonamentul pana in noembrie ma gandesc tot mai mult sa renunt la el :D

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

eu sunt pe orange 10 EUR 1,5gb.
In cateva luni expira si voi renegocia contractul pentru ca 500mb imi ajung si vad ca alta solutie nu prea e.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

@STef…  cosmote nu are 3G

@DoT     eu am (cosmote full option 130) 2000min+2000sms in retea si 130 min nationale (11,9E TVA inclus) am ab de vreo 4 luni ... oferta aici smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 03.02.08
STef… - 01 Aprilie 2009 04:25 PM

si cu netul cum stai ?
3G e ok?

Din pacate 3G inca nu este ... probabil va aparea si 3G intr-un viitor nu stiu cat de apropiat sau indepartat ... insa gipieresu’ merge ok oriunde.

Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cosmote Nu are 3G a pierdut licitatia pentru ultimele 2 licente disponibile pe Romania

Noul CEO al Cosmote Romania, Stefanos Theocharopoulos, a declarat miercuri, la prima sa intalnire cu presa, ca vrea o licenta 3G pentru Cosmote, fie si prin achizitionarea unui competitor.

acel competitor din ce se ZVONESTE s-ar putea sa fie Zapp (zvonuri poate)

desi mai citeam intr-un articol de prin 2006 :

COSMOTE Romania va continua dezvoltarea rapida a retelelor 2G si 2.5G, care vor asigura acoperirea integrala a populatiei, oferind in acelasi timp cele mai accesibile si competitive servicii de telefonie mobila de pe piata.

si NU s-a mai intamplat nimic au ramas doar la GPRS smile

DAR

pe mine acum nu ma doare de abonamentele de net si acum sunt pe iPhone 2G si dupa cum se stie Vodafone NU are EDGE deci merg pe GPRS si sincer pt mail nu-mi trebuie mai mult e incetu dar imi fac treaba smile

DAR

la ofertele de abonamente intradevar Cosmote e super tare la oferte

eu acum platesc la Vodafone 51,17 € / luna pt 400 min nationale si la cosmote pentru 430 nationale ma costa 35.70 € / luna

DA

sa speram ca nu voi avea probleme majore cu semnalul smile la Cosmote

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

erau ceva zvonuri cum ca cosmote va fi preluat de t-mobile.
asta ar fi ceva… stie careva mai multe?

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Moderator
Macuser din: 31.10.05

Da, a fost preluat de ceva vreme.
Dar licenta 3G tot nu au pt RO.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
LST - 01 Aprilie 2009 06:03 PM

â

sa speram ca nu voi avea probleme majore cu semnalul smile la Cosmote

Nu vei avea, și eu iPhone pe Cosmote și merge foarte bine, inclusiv pe roaming.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

o stire despre cosmote si 3G aici

Semnătură 

1 din 3
1