De parcă maiestatea sa Queen e adolescent care să stea cu iPod-u în urechi toată ziua…s-o fi gândit bine Obama, la vârsta dumneaei va fi la minte adolescenței…urmează cea a copiilor așa că Obama să se pregătească să cumpere pampers și suzete.
Mwhahaha, am auzit şi eu asta acum câteva ore, la Guerrilla.
Ce-o fi fost în capul celor de la PR@Obama de-au gândit aşa ceva? Că her majesty are nevoie de iPod? Că n-are bani să cumpere unul (LOL)
Hmm, partea interesantă ar fi… ce e pe acel iPod? Vreo înregistrare, ceva?
Mai bine-i ducea nişte flori şi-un steguleţ american. Sau o pereche de gogoşari cu stagul americii imprimat
gave her a gift of an iPod loaded with video footage and photographs of her 2007 United States visit to Richmond, Jamestown and Williamsburg in Virginia. In return, the Queen gave the President a silver framed signed photograph of herself and the Duke of Edinburgh - apparently a standard present for visiting dignitaries.
akbar - 03 Aprilie 2009 01:24 AM
Că her majesty are nevoie de iPod? Că n-are bani să cumpere unul (LOL)
It is believed the Queen already has an iPod, a 6GB silver Mini version she is said to have bought in 2005 at the suggestion of Prince Andrew.
Partea funny de tot e aici:
There was widespread criticism in Britain and from Anglophiles in the US of Mr Obama’s recent present to Mr Brown of a box set of classic American movies on DVDs that were not compatible with British DVD players.
exact, toti britanicii stiu ca regina are ipod. eu zic ca e bun cadoul. la schimb ea i-a dat o poza cu ea, semnata, ma intreb cat ar face pe ebay, 20 de dolari, 30?
pe de alta parte regina a fost luata pe dupa umeri pentru prima oara din 1982 de mrs Obama si pentru prima oara in istoria monarhilor recenti, asta nu e considerata o eroare de protocol, pentru ca regina a initiat miscarea cand a luat-o de mijloc pe Michelle, ca vorbeau despre pantofi. Asa ca vremurile se schimba. iPodul e cadoul perfect. Daca o sa cautati lista filmelor din cadoul pentru Brown o sa vedeti 20 de filme pe care toti le-ati vrea. Asa ca din nou, DVDurile sunt compatibile cu orice Mac, ca poti sa-i schimbi zona de 5 ori… deci e de bine.
Mwhahaha, am auzit şi eu asta acum câteva ore, la Guerrilla.
Ce-o fi fost în capul celor de la PR@Obama de-au gândit aşa ceva? Că her majesty are nevoie de iPod? Că n-are bani să cumpere unul (LOL)
Mai bine-i ducea nişte flori şi-un steguleţ american. Sau o pereche de gogoşari cu stagul americii imprimat
crezi ca au nevoie oamenii astia de ceva, orice? mie-mi place cadoul, mult mai bun decat o masina de lux cum fac unii.
deci obama i-a dat reginei un ipod. incarcat cu poze si filme ale reginei de la ceva vizita in america.
obama, la randul lui, a primit o fotografie inramata cu regina in nu stiu ce loc. de parca obama n-are bani sa-si cumpere o rama si sa puna poza reginei in ea.
intelegi? nu e ipod-ul, e continutul de pe ipod. nu l-a pus pe ceva chinezarie ca nu mergea… asa ca e un cadou potrivit!