program pt diplome?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Bună seara,
Pages are doar două exemple de diplome, dar nu sînt ce îmi trebuie mie. Există vreun alt program?

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

illustrator
e cel mai potrivit

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Artistul - 03 Aprilie 2009 02:24 AM

Bună seara,
Pages are doar două exemple de diplome, dar nu sînt ce îmi trebuie mie. Există vreun alt program?

Cînd am citit „program pt diplome”, m-a dus gîndul că vrei un program care să scrie lucrările de diplomă, după ce îi introduci în baza de date domeniul, subiectul… etc. Sînt un mare idiot, recunosc.
Păi toate programele de acest tip (word, open office, pages) au așa ceva. sigur că nu pică pe ce vrei tu exact, dar iei o poză, un background și o faci după gust. Alte programe sînt mai sofisticate, pt experți, care din asta trăiesc, din grafică, din DTP…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Print Explosion Deluxe?

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05
Cattus Thraex - 03 Aprilie 2009 03:34 AM

Bună seara,

Cînd am citit „program pt diplome”, m-a dus gîndul că vrei un program care să scrie lucrările de diplomă, după ce îi introduci în baza de date domeniul, subiectul… etc. Sînt un mare idiot, recunosc.
Păi toate programele de acest tip (word, open office, pages) au așa ceva. sigur că nu pică pe ce vrei tu exact, dar iei o poză, un background și o faci după gust. Alte programe sînt mai sofisticate, pt experți, care din asta trăiesc, din grafică, din DTP…

Sa nu generalizam, dar nu asa se intampla cu majoritatea facultatilor particulare de acum ? (din RO). Dai banul, astepti 3ani mai nou si vine hartia cu numele, domeniul etc. Practic ajungi sa cumperi diploma, facultatea vinde diplome.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alex Andreescu - 03 Aprilie 2009 03:53 AM
Cattus Thraex - 03 Aprilie 2009 03:34 AM

Bună seara,

Sa nu generalizam, dar nu asa se intampla cu majoritatea facultatilor particulare de acum ? (din RO). Dai banul, astepti 3ani mai nou si vine hartia cu numele, domeniul etc. Practic ajungi sa cumperi diploma, facultatea vinde diplome.

Nu, n-are nici o legătură întrebarea mea cu asta. Sînt zilele şcolii la noi şi cîţiva tineri vor fi premiaţi şi vor primi şi diplome pentru meritele lor.
În alţi ani, cum spune Cattus, şcoala plătea graficieni profesionişti să le facă, acum e criză, bani puţini, şi trebuie să ni le facem singuri. Deja un coleg al meu a făcut ceva în Word, dar mă gîndeam că eu aş putea “să-l bat” cu vreo aplicaţie mai bună.

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
MaC® - 03 Aprilie 2009 03:43 AM

Print Explosion Deluxe?

Merci Mac®!

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

daca vrei ceva mai profi sau aici

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: Drobeta Turnu Severin
Macuser din: 22.10.08

Si mie imi trebuie un program de genul acesta pt a face niste invitatii dragute fetitei mele la gradinita,ceva gratuit totusi wink

‹‹ Stergere fisiere din trash      Furt Mac ››