Baron pt iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

A apărut, în sfîrșit, Bridge Baron pt iPhone:

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewArtist?id=309046825

E o variantă lite, gratis (pe care tocmai am descărcat-o), și una de vreo 13 euro pe care cred că nu mă voi putea abține să nu o descarc. Bridge Baron este singurul joc serios de bridge pt MAC OS și Windows, acum și pt iPhone.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Superb! Minunata veste!

PS: Unde erai de aveai semnal atat de slab, Cattus?  tongue wink

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

La cat ai vorbit de versiunea de Mac, e pacat sa n-o cumperi pe cea de iPhone. De 24 de maini o sa te saturi repede.
Interfata e jenanta, puteau sa dea si ei o lavabila de iPhone, dar poate daca vad ca au piata o sa-si permita un designer sa faca butoanele alea semitransparente. Si fundalul ala dintr-un verde clasic si nu linoleum de Rahova. Tocmai de aia ar trebui sa arunci cu bani in ei si sa iei varianta full.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 03 Aprilie 2009 03:51 AM

La cat ai vorbit de versiunea de Mac, e pacat sa n-o cumperi pe cea de iPhone. De 24 de maini o sa te saturi repede.
Interfata e jenanta, puteau sa dea si ei o lavabila de iPhone, dar poate daca vad ca au piata o sa-si permita un designer sa faca butoanele alea semitransparente. Si fundalul ala dintr-un verde clasic si nu linoleum de Rahova. Tocmai de aia ar trebui sa arunci cu bani in ei si sa iei varianta full.

Dat fiind că nu mai merg la club de ani de zile, nu prea voi avea încotro. Eu am cumpărat Bridge Baron regulat, nu chiar fiecare versiune/an, ci cam la 3 ani. Ultima, 19, e mai slabă decît 17, pe care o luasem anterior. Iar cea de MAC OS cam are bug-uri, pică pe anumite setări, dacă-l lași așa cum vine din default, nu pică. Să vedem…

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alex Andreescu - 03 Aprilie 2009 03:47 AM

Superb! Minunata veste!

PS: Unde erai de aveai semnal atat de slab, Cattus?  tongue wink

Titu, jud. DB, dar mai la margine, semnal slab, dar merge.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 03 Aprilie 2009 03:51 AM

Păi musai… Adevărul este că Baron este singurul bridge bine făcut pt mac sau PC, celelalte-s slăbuțe. Tot adevărat este că ultima versiune, 19, mi se pare sub 17 (18 nu am, nu le cumpăr chiar anual).
Screenshotul arată mai rău decît real pe iPhone, nu-mi place rozul ăla al spatelui cărților, în rest mi se pare OK. Avînd degete butucănoase, mereu apăs alături, deci musai și un stylus pt iPhone, fir-ar să fie, dacă e să joc bridge pe el, altfel nu am nicio șansă.

Semnătură