Font personal
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

pt cei care doresc sa-si creeze propriul font.

http://www.yourfonts.com

pt moment e free (pina la 250000 de fonturi; acum sint pe la 140 de mii si ceva)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cum ajung acasa, il incerc si eu! Noroc ca mi-am luat un scaner nou, ala vechi a decedat.

Merci MaC®-ule!

LE Vad ca in template nu are ă, ș si ț. Banuiesc ca le pot pune in alte casute; sau nu merge?

[ Modificat: 03 Aprilie 2009 11:42 PM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

eeee, ne descurcăm noi cumva cu treaba asta…. sunăm un prieten, întrebăm publicu’... wink

grijă mare la ceea ce scrie pe site: eu nu am fost , m-am grăbit și era cam șui (n-am alinat corect literele pe baseline și unele din cele mici le-am făcut cam mari)
a trebuit să-l repar nițel…

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 03 Aprilie 2009 11:37 PM

Cum ajung acasa, il incerc si eu! Noroc ca mi-am luat un scaner nou, ala vechi a decedat.

Merci MaC®-ule!

LE Vad ca in template nu are ă, ș si ț. Banuiesc ca le pot pune in alte casute; sau nu merge?

Firește, template-ul face fonturi standard cu 256 caractere. Metoda mi se pare excelentă și o voi testa pentru a face un cursiv cu scrisul meu sau cu un scris frumos și, mai ales, ceea ce mă frămîntă mai de mult, un font cu caracterele folosite în Biblia de la Blaj și cu simbolurile neolitice (am făcut de mult unul, tot prin metoda scanării, era și atunci și acum singura coerentă în asemenea tentative).
După ce faci fontul standard, adaugi câmpuri goale și pui s+virgulă și t+virgulă (virgula trebuie un pic micșorată, cam cu 40-50 la sută, faci cîteva probe), apoi și a+breve.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Nu va tineti respiratia prea mult cu fontul asta.
Eu mi l-am facut pe la inceputul lui februarie, l-am pus in sistem, just in case, dar nu l-am folosit niciodata si nici nu cred ca-l voi folosi. Da, scriu urat, dar nici scris de mana nu e. E doar un amalgam de litere.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu stiam siteu asta, desi nu l-am incercat am downloadat cateva: http://fontstruct.fontshop.com/

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Hai bai, ca e funny: