2 din 2
2
ardere filme cu subtitluri
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Dom’le, chiar mulțumesc pentru lectia asta!
Habar n-aveam despre chestia asta. De RockRidge, ISO 9660 auzisem, dar de restul: nu.

Spui ca softul de Mac e stupid, dar toate sa fie asa? Si Toast si Disk Utility si Dragon Burn? Stii vreunul care nu e stupid? (Chiar daca am rezolvat problema, e bine de stiut un soft nestupid)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.11.05

o sa incerc cu toate sub..precedate de ;1..sa vad daca merge
oricum multumesc frumos.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
ceofi - 13 Decembrie 2005 09:26 PM

o sa incerc cu toate sub..precedate de ;1..sa vad daca merge
oricum multumesc frumos.

Nu precedate, urmate! Daca ai matrix.sub, trebuie sa le faci matrix.sub;1

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 

pai asa le pun…dar sunt sigura ca nu o sa mearga si nu stiu ce o sa mai fac ca mi s-a cam luat..sa tot intreb pe ici pe colo…
daca nu merge nici acum…nu mai stiu cum o sa fac
mersi frumos

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
ceofi - 13 Decembrie 2005 09:50 PM

si nu stiu ce o sa mai fac…

Pai, in primul rand sa nu renunti…
Apoi, sa ne dai mai multe amanunte: cu ce program scrii CDurile, ce erori iti da playerul etc. De asemenea, poti sa incerci si pe site-ul producatorului (daca nu ai facut-o deja), poate e vreun update, sau poate e vreun forum unde poti sa gasesti raspuns la problema ta.

In nici un caz sa zici: “ce-o fi…”  smile

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 

Cd le scriu cu nero…nu imi da nici un fel de erori in afara ca nu vede sub,vede doar filmul..aseara am incercat si cum ai zis ieri si nu a mers
am intrat si la ei pe site dar nu am gasit nik..
Dvd este un HYD 9700 Dx..site este http://www.hdte.it..
sincer nu mai stiu cum sa le mai fac
poate ma ajuti si pe mine,poate tre sa le scriu cu altceva,poate tre facute altfel cd..
mersi frumos

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator

Aha, deci tu folosesti Windows… Pai stii, aici e un forum pt utilizatorii Macintosh…

Anyway, problema ta nu e legata de arderea pe CD, la Nero nu trebuie sa mai adaugi chestia aia cu ;1. Cred ca trebuie sa te uiti ce tipuri de formate suporta playerul tau ca subtitrari. Citeste in manual (daca il ai), trebuie sa scrie care sunt cerintele in ce priveste subtitrarile. Pentru ca astea pot fi de foarte multe feluri (sub, srt etc.) si daca tu arzi una care nu se potriveste, nu are cum sa fie vazuta. De asemenea, unele playere vor ca fisierul subtitrarilor sa aiba acelasi nume cu fisierul video (cu alta terminatie, evident) si ca acest nume sa nu depaseasca un anumit numar de caractere (de obicei 8). Inca odata, citeste manualul.

Nu am auzit de playerele astea, Google nu a gasit nimic (la o cautare sumara), iar linkul pe care l-ai dat duce intr-o fundatura (vezi poza).

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

poate asta e link-ul bun       http://www.hdte.it

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator

Da, asta-i linku’ bun.
ceofi, vezi ca au un forum, poate gasesti pe careva care stie engleza. Eu nu am vazut acolo modelul tau, o fi mai vechi.

Inca o intrebare, sa nu ma injuri: esti sigur(a) ca scula ta vede DivX-uri cu subtitrari?

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu este vechi,a aparut anul asta prin vara…vede divX…

2 din 2
2