apple os 3.0 - adaugare udid apple dev
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 09.07.07

Buna seara,

Ma poate ajuta cineva cu adaugarea udid-ului in unit test eq. la apple ?

Multumesc,
CC

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 09.07.07

cineva, cumva ?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.01.09

si eu as fi interesat, ne poate ajuta cineva?

Semnătură 

I don’t do .INI, .BAT, or .SYS files… I don’t configure peripherals or networks before using them… I have a computer to do all that… I have a Macintosh.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

Developerii romani se pot numara pe degete deocamdata, dar din fericire cativa sunt chiar aici pe forum. Exista insa si developeri straini, mai intreprinzatori, care te inscriu doar daca le platesti cativa dolari prin PayPal. Eu mi-am instalat 3.0 Beta 2 in urma cu doua zile si e destul de stabil, dar cata vreme nu este lansat pentru publicul larg si nu sunt aplicatii care sa aiba implementate ultimile inovatii nu te poti bucura de prea multe. Copy-cut-paste, tastatura landscape, spotlight, A2DP, voice memos, delete/foreward sms-uri… Astea impreuna cu cele cateva optiuni noi din setari e cam tot ce observi, MMS-ul inca nu merge, aplicatii care sa foloseasca push notifications nu sunt, tethering nu e, live streaming n-am vazut inca, etc. Una peste alta nu regret ca m-am grabit, deocamdata.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

@AppleGeek daca ai fi citit review-ul meu, ai sti ca si mms-ul si tethering merg :D

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

@AppleGeek te-ai inscris in program sau te-a inscris cineva?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

@MirceaHR.: Thanks for the tip, nu citisem inca review-ul tau. Intr-adevar MMS-ul si tethering-ul merg, iar procedura este mult mai simpla decat as fi crezut. Am primit insa multe intrebari de la cei care folosesc Windows si care nu gasesc folderul cu carrier-ul in library-ul lor. Tot din review-ul tau am remarcat optiunea de share contacts; a, si as vrea sa te mai intreb ceva: tie iti merge youtube-ul? La mine apare ca nu se poate conecta iar pe net scrie ca singura solutie este sa nu mai faci restore la back-up si sa-l setezi ca pe un telefon nou, insa nu vreau sa-mi bat prea mult capul pentru atata lucru. Daca stii o solutie mai simpla ar fi perfect! :-)

@sorin03: Am fost inscris de un developer de pe forum dar nu stiu daca e de acord sa-i scriu nick-ul aici, probabil ar fi asaltat de PM-uri, trebuie sa-l intreb mai intai.

[ Modificat: 15 Aprilie 2009 02:26 PM de AppleGenius ]
 Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

AppleGeek tie iti merge si mms si tether simultan?