G4: 800 Mhz/ 512 Mb Ram/ 40 Gb / DVD -RW/Modem
G4: 450 Mhz/ 512 Mb Ram/ 20 Gb / CD
Aceste 2sisteme sunt de vinzare la un magazin si ma intereseaza daca se poate rula pe ele sistemul MacOSX.
Pe primul (G4 800) o sa iti mearga OSX 10.4 Tiger (ultimul) ok. Al doilea sistem nu il recomand pentru ca e slab de tot.
Sistemele astea sunt PowerMac-uri nu?
Eu zic ca merita. Mai astepta si opiniile altora. E bine ca ii poti pune pana la 1.5GB RAM si atunci merge si mai bine.
Uita-te aici pentru specificatii complete.
Speram sa iti iei cat mai curand.
Acum depinde de ce bani dispui pentru ca la pret aproape dublu iti poti luat un MacMini Intel CoreDuo care este mult mai puternic si are mai multe functionalitati.
Zic asta pentru ca observ ca nu cauti o solutie all-in-one.
Ai perfecta dreptate dar de bani prea multi nu dispun.Am acasa un PC si as vrea sa trec pe Mac.
Ma gindeam ca un Mac cu sistem de operare OSX e suficient pentru mine: internet,muzica si filme.
Lucrez la serviciu pe un min mac si stiu cam ce poate,dar…bani?
Si un eMac m-ar incalzi…
Ai perfecta dreptate dar de bani prea multi nu dispun.Am acasa un PC si as vrea sa trec pe Mac.
Ma gindeam ca un Mac cu sistem de operare OSX e suficient pentru mine: internet,muzica si filme.
Lucrez la serviciu pe un min mac si stiu cam ce poate,dar…bani?
Si un eMac m-ar incalzi…
Atunci alege-l pe G4 800 ca merita. In timp o sa ii mai pui RAM si mai schimbi un HDD si o sa fii fericit. Pentru internet, muzica si filme e mai mult decat ok.
De mult timp urmaresc pe forum la rubrica-vinzari-ce mac-uri sunt de vinzare. In Bucuresti am vazut ca sunt multi utilizatori de Mac.
De cumparat de pe forum nu ma incumet mai ales ca nu sunt din Bucuresti.
Am desfacut de citeva ori un PowerMac si am vazut ca nu e mare lucru sa schimbi un hard disk sau o memorie la el si ma gindeam si eu ca pe viitor se mai poate face cite un upgrade.
La Mac,sa zicem G4 800 Mhz,ce capacitate de hard disk maxim suporta. Ex: Un hard disk de vreo 300 Gb il recunoaste?
Am desfacut de citeva ori un PowerMac si am vazut ca nu e mare lucru sa schimbi un hard disk sau o memorie la el si ma gindeam si eu ca pe viitor se mai poate face cite un upgrade.
La Mac,sa zicem G4 800 Mhz,ce capacitate de hard disk maxim suporta. Ex: Un hard disk de vreo 300 Gb il recunoaste?
E chestie de sistem si Firmwareupdate. G4 de 800 va merge binishor si poate recunoaste citiva terabiti de hard. Cel de 400 - nu! Adica va recunoaste, dar va fi lent ca moartea!