Despre…
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.05.06

Daca se poate un link de unde sa ma informez asupra sistemelor Mac care pot rula MacOSX?
Configuratia minima etc…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Chiar pe site-ul Apple. pentru Tiger.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu stiu ce inseamna asta: Built-in FireWire, la cerintele sistemului.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Built in Firewire inseamna ca Mac-ul trebuie sa aiba un port firewire 400 inclus. Despre ce Mac vrei sa stii mai exact?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

G4: 800 Mhz/ 512 Mb Ram/ 40 Gb / DVD -RW/Modem
G4: 450 Mhz/ 512 Mb Ram/ 20 Gb / CD
Aceste 2sisteme sunt de vinzare la un magazin si ma intereseaza daca se poate rula pe ele sistemul MacOSX.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pe primul (G4 800) o sa iti mearga OSX 10.4 Tiger (ultimul) ok. Al doilea sistem nu il recomand pentru ca e slab de tot.
Sistemele astea sunt PowerMac-uri nu?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Intra pe: http://www.pcmadd.ro/comp.htm si zi-mi daca si pretul e bun la primul sistem (sunt fara TVA)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu zic ca merita. Mai astepta si opiniile altora. E bine ca ii poti pune pana la 1.5GB RAM si atunci merge si mai bine.
Uita-te aici pentru specificatii complete.

http://everymac.com/systems/apple/powermac_g4/stats/powermac_g4_800_qs.html

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc frumos pentru informatii.
Sunt in cautarea unui Mac…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Speram sa iti iei cat mai curand. smile
Acum depinde de ce bani dispui pentru ca la pret aproape dublu iti poti luat un MacMini Intel CoreDuo care este mult mai puternic si are mai multe functionalitati.
Zic asta pentru ca observ ca nu cauti o solutie all-in-one.

http://www.macgallery.ro/categorie.php?id=96

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

Ai perfecta dreptate dar de bani prea multi nu dispun.Am acasa un PC si as vrea sa trec pe Mac.
Ma gindeam ca un Mac cu sistem de operare OSX e suficient pentru mine: internet,muzica si filme.
Lucrez la serviciu pe un min mac si stiu cam ce poate,dar…bani?
Si un eMac m-ar incalzi…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
Pongi - 28 Mai 2006 03:02 AM

Intra pe: http://www.pcmadd.ro/comp.htm si zi-mi daca si pretul e bun la primul sistem (sunt fara TVA)

cu 512Mb o sa mearga bine Tiger pe ambele sisteme (G4). O sa se miste si pe al treilea. HDD gasesti si schimbi usor.

Pretul pentru primul e bun (si pentru celelalte), pe forum s-a cerut (mult) mai mult pentru unul asemanator.

Cand musti din mar, mai vrei… foarte bine. Daca ai nevoie de ajutor, nu ezita sa mai intrebi.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Pongi - 28 Mai 2006 03:37 AM

Ai perfecta dreptate dar de bani prea multi nu dispun.Am acasa un PC si as vrea sa trec pe Mac.
Ma gindeam ca un Mac cu sistem de operare OSX e suficient pentru mine: internet,muzica si filme.
Lucrez la serviciu pe un min mac si stiu cam ce poate,dar…bani?
Si un eMac m-ar incalzi…

Atunci alege-l pe G4 800 ca merita. In timp o sa ii mai pui RAM si mai schimbi un HDD si o sa fii fericit. Pentru internet, muzica si filme e mai mult decat ok. wink

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 

De mult timp urmaresc pe forum la rubrica-vinzari-ce mac-uri sunt de vinzare. In Bucuresti am vazut ca sunt multi utilizatori de Mac.
De cumparat de pe forum nu ma incumet mai ales ca nu sunt din Bucuresti.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am desfacut de citeva ori un PowerMac si am vazut ca nu e mare lucru sa schimbi un hard disk sau o memorie la el si ma gindeam si eu ca pe viitor se mai poate face cite un upgrade.
La Mac,sa zicem G4 800 Mhz,ce capacitate de hard disk maxim suporta. Ex: Un hard disk de vreo 300 Gb il recunoaste?

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Pongi - 28 Mai 2006 03:57 AM

Am desfacut de citeva ori un PowerMac si am vazut ca nu e mare lucru sa schimbi un hard disk sau o memorie la el si ma gindeam si eu ca pe viitor se mai poate face cite un upgrade.
La Mac,sa zicem G4 800 Mhz,ce capacitate de hard disk maxim suporta. Ex: Un hard disk de vreo 300 Gb il recunoaste?

E chestie de sistem si Firmwareupdate. G4 de 800 va merge binishor si poate recunoaste citiva terabiti de hard. Cel de 400 - nu! Adica va recunoaste, dar va fi lent ca moartea!

‹‹ Apple Pro - Update      Safari speed-up ››