Dap, inca un zvon. Se zice ca Apple lucreaza, in “secret” evident, la un urmas al lui eMac pentru sectorul educational. Posibil sa fie lansat in toamna, odata cu inceperea anului scolar.
O imagine draguta cu un posibil design (LCD de data aceasta).
si daca ar fi pe la 1000 de euro, ar concura cu mini-ul, al carui avantaj este ca poate folosi orice monitor, el fiind mai ieftin decat alte optiuni ~ emac
Ai dreptate insa ce scoala crezi tu ca se complica cu Mini-uri si monitoare separate? Cand cumperi 1.000 de computere vrei sa ai solutii all-in-one cu cat mai putina bataie de cap. Am zis sub 1.000, asta poate insemna si 800.
in fine, eu zic ca s-ar complica cu monitoare separate…si parca totusi arata aiurea, trebuie sa fie ceva diferit, mai socant si nu intre cel vechi si ceea ce avem deja..
ma refer la design!
Parere a mea este ca minimac a fost scos ca inlocuitor la e-mac!
Pretul este foarte bun, este mic, si arata si bine!!
e-macul din poza nu imi place cm arata!!
dar ciene stie?? in ziua de astazi se poate orice!!
chiar si un e-mac!!
Mamăă... ce credeţi c-am visat io az-dimineaţă? Un nou eMac! Pe cuvânt! Şi acuma când am intrat pe appleinsider.com am văzut zvonu’, şi dup-aia am intrat aici, pe MacUser.ro
E adevărat zvonu’. Fellow Mac users… I’m a believer. Cred că se va întâmpla.
Dragii moshului, povesti:
Bule cu display CRT nu se mai fac. Bule cu tft, iar nu, pentru ca ar fi imac.
Deci, adio, emac!
Eu astept (si chiar sint ff curios) cind vor face o masina cel putin la fel de puternica precum un dual G5 de acum un an. Poate in 2007!
Pina acum, intelul e NUMAI o solutie portabila (si fierbinte)!
No staţ o ţâră: e foarte posibil să nu mai scoată un eMac sub aceeaşi formă ca cel pe care-l ştim deja, ci unul cu un design nou, dar care să îndeplinească cerinţele sistemului educaţional de pe la ei, plus să aibă un preţ accesibil. Încă un motiv pentru care cred c-o vor face e şi acela că nu le-ar strica o gamă de computere ceva mai diversificate. Eu unul vreau ca pe lumea asta să existe cât mai multe computere aşa beton cum numai Apple poate face. Voi nu?
p.s. în legătură cu visu’... în nici un caz n-am vrut să fac pe prezicătoru’, pe profetu’... vă rog nu daţi cu pietre