4 din 4
4
10.4.6 imposibil de lent
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRank
Jr. Member
Din: craiova
Macuser din: 13.10.05

nu vad un alt pattern inca. inainte a zbarcit-o pana sa apuc sa instalez nici macar jumate din ce am acum pe el. si ordinea in care le pun e aceeasi dintotdeauna.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
fx - 12 Iunie 2006 02:24 AM

nu vad un alt pattern inca. inainte a zbarcit-o pana sa apuc sa instalez nici macar jumate din ce am acum pe el. si ordinea in care le pun e aceeasi dintotdeauna.

Buuun… deci ești pe 10.4.0 și e OK; de asemenea, nu ai instalat NIMIC suplimentar, da? Acum fă upgrade-ul, cel mai bine trage .dmg-ul combo de pe site-ul apple.com. Sau, în Software Update fiind, du-te la opțiuni și descarcă upgrade-ul combo, fără să-l instalezi, o poți face ulterior. Fii pregătit să ai iar necazuri, eventual… deși nu cred (dacă NU ai instalat nimic suplimentar).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRank
Jr. Member

sunt pe 10.4.0 acelasi de acum vreo 2 zile, cand am zis ca mergea ok fara 10.4.6. am mai instalat una alta, dar inca n-a provocat nimic blocajele de atunci. cel mai recent am instalat ceva acum vreo 20 de ore, un client de ftp si inca n-are nimic os-ul.
acum tocmai am dat drumul la download in browser la combo update. here goes nothing.. va anunt rezultatele in vreo 2h.

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
fx - 12 Iunie 2006 04:01 AM

sunt pe 10.4.0 acelasi de acum vreo 2 zile, cand am zis ca mergea ok fara 10.4.6. am mai instalat una alta, dar inca n-a provocat nimic blocajele de atunci. cel mai recent am instalat ceva acum vreo 20 de ore, un client de ftp si inca n-are nimic os-ul.
acum tocmai am dat drumul la download in browser la combo update. here goes nothing.. va anunt rezultatele in vreo 2h.

eu aș fi făcut update-ul la 10.4.6 imediat după instalarea curată, fără alte aplicații… dar acuma dă-i drumu’ mai departe.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member

yup, trezit, update e downloadat complet. acum astept sa imi fac o cafea tare de tot si pe urma cred ca o sa il instalez.

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
fx - 12 Iunie 2006 12:59 PM

yup, trezit, update e downloadat complet. acum astept sa imi fac o cafea tare de tot si pe urma cred ca o sa il instalez.

cert, nu acel update îți face necazuri, mai degrabă niscai aplicație incompatibilă cu 10.4.6. este și motivul pt care sugeram să nu instalezi nimic suplimentar înainte de update.
află că sînt aplicații care dau mari necazuri.. de ex., versiunea mai veche de Flip4Mac conduce la crash constant al Mail.app (asta mai nouă nu); dacă rulezi Pages simultan cu Nisus, ultima merge greu de tot (așa era în ultimul beta, n-am apucat să văd dacă 2.7 oficial mai face asta) etc. etc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
fx - 12 Iunie 2006 12:59 PM

Daca inca nu a dat nici un semn, e de rau… Iar s-o fi bulit.

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRank
Jr. Member

nope.. pur si simplu prea mult de munca. acum am intrat pe usa.

o sa ma straduiesc totusi sa il fac maine, daca am timp de omorat cu eventuala reinstalare de osx.

4 din 4
4

‹‹ Nu se mai aprinde      Smackbook ››